Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσσου Στεφάνου

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσσου Στεφάνου
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 22:05

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάσσου Στεφάνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, τηρήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ΣΕΦ, πριν την έναρξη του παιχνιδιού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι οπαδοί του Θρύλου σεβάστηκαν απόλυτα τη μνήμη του και μάλιστα στη συνέχεια αποχαιρέτησαν αυτό τον σπουδαίο μπασκετάνθρωπο με ένα θερμότατο χειροκρότημα.

Σπουδαία κίνηση από τους ΓΑΥΡΟΥΣ, αλλά και από τους ανθρώπους των δύο ομάδων, οι οποίοι είπαν «καλό ταξίδι» στον Τάσσο Στεφάνου με το δικό τους μοναδικό τρόπο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης, παράγοντες του Ολυμπιακού αλλά και ο τεχνικός της ρώσικης ομάδας, Δημήτρης Ιτούδης, βρέθηκαν στο τρισάγιο που τελέστηκε στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για τον Τάσσο Στεφάνου.

Διαβάστε επίσης

Μακλίν… βγαλμένος από το ΝΒΑ! (vid)

Μακλίν… βγαλμένος από το ΝΒΑ! (vid)

Αφησε… άγαλμα τον Ντε Κολό και κάρφωσε με δύναμη στο καλάθι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Δείτε το βίντεο με το απίστευτο κάρφωμα του Αμερικανού.

Στο ΣΕΦ ο Ιβκοβιτς!

Στο ΣΕΦ ο Ιβκοβιτς!

Ο σπουδαίος «Ντούντα» βρίσκεται στο φαληρικό στάδιο και παρακολουθεί το ντέρμπι της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Θρύλο και την ΤΣΣΚΑ.