Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μια οικογένεια (pic)

Μια οικογένεια (pic)
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 09:39

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν από το βαρύ πρόγραμμα και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας έχουν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Θρύλου.

Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, ακόμα και στα ρεπό τους περνούν χρόνο όλοι μαζί και αυτό αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι μια οικογένεια! Το απόγευμα του Σαββάτου οι Γιώργος Πρίντεζης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου και Βαγγέλης Μάντζαρης πήραν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και βγήκαν έξω για φαγητό!

Το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι εξαιρετικό και όλοι μαζί θα παλέψουν για να οδηγήσουν τον Θρύλο σε ακόμα περισσότερους τίτλους και ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη στα social media:

#σουξουμουξου#mamkainani#havingfunwithfriends#❄️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Printezis (@pripripri15) στις

Διαβάστε επίσης

Χριστούγεννα στο παρκέ… και «επιστροφές»!

Χριστούγεννα στο παρκέ… και «επιστροφές»!

Έχοντας κάνει το απόλυτο (6-0) στις διπλές εβδομάδες και έχοντας αντεπεξέλθει των δυσκολιών, στον Ολυμπιακό προέχει η ξεκούραση και η επιστροφή των Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ εν όψει Κάουνας.

Θέλετε να μιλήσουμε για βολές; Για κοπιάστε…

Θέλετε να μιλήσουμε για βολές; Για κοπιάστε…

Είναι οφθαλμοφανής η κατάφορη αδικία του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα - Πως είναι δυνατόν ο Ολυμπιακός να έχει 4 βολές παραπάνω; Όλοι στην πορεία διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωλίγκας.