Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Νίκος Γκάλης βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη! (pics)

Ο Νίκος Γκάλης βράβευσε τον Βασίλη Σπανούλη! (pics)
Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017 - 12:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μπορεί το φιλικό παιχνίδι, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο κλειστό του Αμαρουσίου- σε ένα γήπεδο όπου ανδρώθηκε μπασκετικά ο Βασίλης Σπανούλης- να ήταν προς τιμή του Νίκου Γκάλη για την είσοδό του στο «Hall Of Fame», ωστόσο ο ίδιος ο Γκάλης, άδραξε την ευκαιρία για να απονείμει τις δικές του τιμές στους… συνεχιστές του. Σε αυτούς που εμπνεύστηκαν από τον ίδιο και έφεραν επιτυχίες στην Ελλάδα με την πορτοκαλί μπάλα στα χέρια.

Ο Νίκος Γκάλης λοιπόν βράβευσε για την τεράστια προσφορά τους στο μπάσκετ και το γεγονός ότι είναι τρεις θρύλοι της Ευρωλίγκας, δίνοντάς τους από ένα Κύπελλο και μία χρυσή μπάλα με την υπογραφή του, τόσο τον Βασίλη Σπανούλη όσο και τους Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη. Μία έντονη και μεγάλη στιγμή…

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης

Στη Ζαλγκίρις ο Ούντριχ!

Στη Ζαλγκίρις ο Ούντριχ!

Ο 35χρονος γκαρντ αφήνει το ΝΒΑ και θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντι Μποστ για την επόμενη αντίπαλο του Θρύλου στην Ευρωλίγκα.

Χριστούγεννα στο παρκέ… και «επιστροφές»!

Χριστούγεννα στο παρκέ… και «επιστροφές»!

Έχοντας κάνει το απόλυτο (6-0) στις διπλές εβδομάδες και έχοντας αντεπεξέλθει των δυσκολιών, στον Ολυμπιακό προέχει η ξεκούραση και η επιστροφή των Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ εν όψει Κάουνας.

Μια οικογένεια (pic)

Μια οικογένεια (pic)

Οι «ερυθρόλευκοι» περνούν μαζί και το ρεπό τους, με τους Πρίντεζη, Παπαπέτρου, Παπανικολάου και Μάντζαρη να γευματίζουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.