Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχει αλλάξει επίπεδο...

Έχει αλλάξει επίπεδο...
Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου 2017 - 09:31

Είναι φανερό πως από το 2010 και μετά, ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει επίπεδο. Ναι, άλλαξε τελείως με την έλευση του μεγάλου Βασίλη Σπανούλη, αλλά η αλλαγή είχε αρχίσει μερικούς μήνες πιο πριν. Ο Ολυμπιακός, από το '10 και μετά, εδώ και οκτώ χρόνια δηλαδή, δίχως να υπολογίζεται η φετινή σεζόν που έχει αρχίσει, έχει κατακτήσει δύο ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ έχει πάει σε άλλους τρεις τελικούς της Ευρωλίγκας.

Έχει πάρει ένα διηπειρωτικό Κύπελλο και άλλα δύο Κύπελλα Ελλάδας, αλλά το σημαντικότερο από όλα αυτά, είναι το γεγονός πως ο Θρύλος έχει ωριμάσει ως σύλλογος. Έχουν ωριμάσει όλοι με την ενασχόλησή τους με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα βγάζει μια υγεία από μέσα της, ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό και φαίνεται, άλλωστε από τον τρόπο που την «αντιμετωπίζουν». Ακόμα και για τους αντιπάλους ισχύει αυτό.

Ο Θρύλος λοιπόν, εδώ και οκτώ χρόνια έχει «χτίσει» πάρα πολλά. Οι βάσεις είχαν αρχίσει να μπαίνουν από τότε που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι πρωτοασχολήθηκαν με την ομάδα, απλά από το '10 και μετά έχει γίνει η μεγάλη «εκτόξευση», με την ομάδα να συγκαταλέγεται στις καλύτερες όλων των εποχών στην Ευρώπη.

Όχι για αυτό το διάστημα μόνο, απλά σε αυτό το διάστημα, ο Ολυμπιακός επανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο και καθιερώθηκε.

Διότι, κανείς δεν θέλει αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Πόσο μάλλον όταν είναι... μισός.

Διαβάστε επίσης

Το «μπράβο», δύσκολα ακούγεται, αλλά το αξίζει!

Το «μπράβο», δύσκολα ακούγεται, αλλά το αξίζει!

Το ότι ο Σφαιρόπουλος έχει μεγάλο μερίδιο «ευθύνης» και στις νίκες είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Το ότι «μεταμορφώνει» και «σηκώνει» τον Ολυμπιακό ακαριαία όταν χρειάζεται είναι κάτι δεδομένο.