Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ολος ο κόσμος είδε τι συνέβη»

«Ολος ο κόσμος είδε τι συνέβη»
Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 - 18:04

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μία φορά. Ο Παναθηναϊκός έχοντας και πάλι την προστασία των γκρι νίκησε τον Κολοσσό Ρόδου με 72-71, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων των Δωδεκανήσιων.

Πιο συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Κολοσσού Αρης Λυκογιάννης σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του ματς υπογράμμισε ότι όλος ο κόσμος είδε τι συνέβη, με τη διαιτησία να ευνοεί και πάλι την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ. «Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Δικαιούμαστε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, κυρίως με βάση την εικόνα του ματς και του δευτέρου ημιχρόνου. Αντέξαμε στην σκληρή άμυνα του Παναθηναϊκού. Το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, όλος ο κόσμος είδε την προσπάθειά μας και τι ακριβώς συνέβη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ενδεικτικό της εικόνας του ματς ήταν οι 25 βολές που εκτέλεσε ο ΠΑΟ σε αντίθεση με τις μόλις 8 που κέρδισαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μάτωναν στην κυριολεξία για να κερδίσουν φάουλ, ενώ την ίδια ώρα οι «πράσινοι» έπαιρναν χωρίς δυσκολία τα σφυρίγματα των γκρι.

Μια χαρά... έκλεισε η φετινή χρονιά… Αντε και του χρόνου τα ίδια…

Διαβάστε επίσης

Πήρε φωτιά ο Τόμπσον και… ρεκόρ!

Πήρε φωτιά ο Τόμπσον και… ρεκόρ!

Οι 24 πόντοι που πέτυχε απέναντι στον Πανιώνιο είναι η καλύτερη επιθετική του επίδοση με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις.-Με τα 6 τρίποντα που σημείωσε ισοφάρισε ρεκόρ 14 χρόνων.

Αστέρι από το… Holliswood!

Αστέρι από το… Holliswood!

Ο Ολυμπιακός με 14 τρίποντα και τον Τόμπσον «καυτό» με 24 πόντους, έκλεισε ιδανικά το 2017 με 87-65 επί του Πανιωνίου στο ΣΕΦ, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

«Να έχουμε υγεία το 2018 και… επιστροφές»

«Να έχουμε υγεία το 2018 και… επιστροφές»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στην υγεία που θέλει να έχει η ομάδα το νέο έτος και να πάψει επιτέλους να έχει απώλειες –«Είχα 9 παίκτες από τους 16 στη διάθεσή μου με τον Πανιώνιο»