Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χάνει τη Μιλάνο ο Ρόμπερτς

Χάνει τη Μιλάνο ο Ρόμπερτς
Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2018 - 18:19

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό… είχαν δει κάτι ύποπτο στην πρώτη μαγνητική του Μπράιαν Ρόμπερτς. Κάτι δεν τους άρεσε παρά το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορούσε. Η δεύτερη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Ρόμπερτς δυστυχώς επιβεβαίωσε τους φόβους τους.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει υποστεί μία θλάση ελαφριάς μορφής και ως εκ τούτου θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Παρασκευής με τη Μιλάνο.

Θα συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας του το οποίο ακολουθεί ήδη από την Τρίτη και υπολογίζεται να μείνει εκτός μέχρι την Δευτέρα (8/01) ώστε να μπει ξανά στις προπονήσεις της ομάδας και να δείξει αν μπορεί να υπολογίζεται (που είναι και ο στόχος) στο παιχνίδι με την Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Διαβάστε επίσης

Ξεκίνημα της χρονιάς με γεμάτο ΣΕΦ!

Ξεκίνημα της χρονιάς με γεμάτο ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στο Φαληρικό γήπεδο, με την ΚΑΕ να κάνει γνωστούς τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για το συγκεκριμένο ματς.

Οι ρέφερι για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Οι ρέφερι για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Οι Σχινάς, Σώμος και Δεσλής ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό για το ελληνικό πρωτάθλημα (07/01).

Θυμήθηκε την τριποντάρα στο ΟΑΚΑ ο Αγραβάνης (vid)

Θυμήθηκε την τριποντάρα στο ΟΑΚΑ ο Αγραβάνης (vid)

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ανέβασε ξανά στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook την φωτογραφία με τους πανηγυρισμούς του μέσα στο ΟΑΚΑ, έπειτα από το φοβερό τρίποντο που πέτυχε και σίγησε το γήπεδο του ΠΑΟ στους τελικούς του 2015-2016.