Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έτοιμος και χαρούμενος που επιστρέφω»

«Έτοιμος και χαρούμενος που επιστρέφω»
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 18:48

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιστρέφει στο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο, μετά τον τραυματισμό που είχε αποκομίσει στο ματς με την ΑΕΚ. Στην Ευρωλίγκα έχει να αγωνιστεί από τις 8 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (12 πόντους και 7 ριμπάουντ είχε) ενώ έχασε τις αναμετρήσεις με Μπάμπεργκ, ΤΣΣΚΑ, Εφές και Ζαλγκίρις.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είπε για την κατάστασή του πως «είμαι έτοιμος, όλοι νιώθουν νευρικοί όταν έχουν μείνει εκτός αλλά είμαι χαρούμενος που επιστρέφω» ενώ στη συνέχεια μιλώντας για τη Μιλάνο υποστήριξε ότι «έχουν καλό ρόστερ, είναι «γεμάτοι» σε κάθε θέση και παίζουν πιο γρήγορα και καλά πλέον από τότε, οπότε θα πρέπει να είμαστε καλοί και να τους αντιμετωπίσουμε σωστά».

Για τα «κλειδιά» της αναμέτρησης είπε πως «η άμυνα θα είναι το κλειδί όπως πάντα και τα ριμπάουντ που είναι μέρος της άμυνας. Πρέπει να προστατέψουμε το καλάθι μας και να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού για να φτάσουμε στη νίκη».

Τέλος για αυτά που πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στον 2ο γύρο της Ευρωλίγκας, είπε ότι «παιχνίδι με παιχνίδι να παίζουμε καλά όπως κάναμε στον πρώτο γύρο και να βελτιωνόμαστε συνεχώς».

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε πανέτοιμες για τον επαναληπτικό»

«Είμαστε πανέτοιμες για τον επαναληπτικό»

Η Βικτόρια Μακόλι μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Τζιρόνα, τονίζοντας ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της είναι αποφασισμένες και έτοιμες για την πρόκριση στην Ισπανία.