Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Καμία σχέση που αυτή ουραγός και εμείς στην κορυφή»!

«Καμία σχέση που αυτή ουραγός και εμείς στην κορυφή»!
Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018 - 18:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στην συνολική αμυντική λειτουργία του Ολυμπιακού, ώστε να εγκλωβίσει και να κλείσει τους κατ’ εξοχήν επιθετικούς παίκτες της Αρμάνι Μιλάνο, εστίασε ο Βασίλης Τολιόπουλος ο οποίος μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τους Ιταλούς πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε λοιπόν αρχικά πως «η Μιλάνο είναι πολύ καλή ομάδα, έχουν καλό ρόστερ και εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στην άμυνά μας να κλείσουμε καλά την περιφέρειά τους και να παίξουμε το παιχνίδι μας» ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε πως «η ομάδα μας πάντα προσέχει την άμυνα. Από εκεί ξεκινάνε και τελειώνουν όλα. Χρειάζεται συνολική προσπάθεια όχι μόνο ατομική αλλά και από τους πέντε που θα βρίσκονται στο παρκέ. Στο «πικ εν ρολ», στα «close out».

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς στην Ιταλία και την προσθήκη του Κουζμίνσκας ανέφερε ότι «είναι πιο πλήρης και θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δεν έχει καμία σχέση που αυτή είναι ουραγός και εμείς είμαστε πρώτοι. Είμαστε στην κορυφή και θέλουμε να μείνουμε εκεί. Έχουμε κάνει εξαιρετικό πρώτο γύρο και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο γιατί κάλλιστα μπορείς να τερματίσεις στην 6η ή την 7η θέση».

Διαβάστε επίσης