Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το σημαντικό είναι να είσαι 100% έτοιμος κάθε φορά»

«Το σημαντικό είναι να είσαι 100% έτοιμος κάθε φορά»
Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018 - 16:26

Με 50-79 επικράτησε ο Ολυμπιακός του Πρωτέα, αν και η αλήθεια είναι πως η ομάδα υποτίμησε τον αντίπαλο, όπως είπε, άλλωστε, στο osfp.gr ο Κώστας Μίσσας. «Σίγουρα στο πρώτο ημίχρονο δεν τα καταφέραμε όπως είχαμε πει και στις προπονήσεις και υποτιμήσαμε τον αντίπαλο. Και για μένα αυτό είναι απαράδεκτο. Πρέπει η ομάδα να είναι έτοιμη ψυχολογικά, διότι δεν μπορείς να μην είσαι έτοιμος τώρα και σε 4 μέρες να πας να παίξεις ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι και να πρέπει να προετοιμαστείς ψυχολογικά για αυτό. Δεν υπάρχει αυτό στον αθλητισμό», ήταν τα λόγια του κόουτς, που συνέχισε.

«Στο μπάσκετ πρέπει να είσαι επαγγελματίας συνέχεια με οποιονδήποτε αντίπαλο και να παίζεις. Γιατί σήμερα ήταν μία ευκαιρία να δοκιμάσουμε δύο τρία στοιχεία για το ματς στην Πέμπτη, είτε αυτό είναι για την άμυνα είτε αυτό είναι στην επίθεση, τα οποία τα καταφέραμε να τα εφαρμόσουμε για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι το σημαντικό είναι να είσαι 100% έτοιμος κάθε φορά».

Καταλήγοντας, αναφέρθηκε στη Μάλτση και στη Νικολοπούλου. «Από την άλλη, πρέπει να αναφέρουμε ότι είχαμε με την Μάλτση, μία ενόχληση στη γάμπα της και για αυτό την προφυλάξαμε και δεν έπαιξε. Αναφορικά με την Νικολοπούλου και αυτή είχε ένα… τσίμπημα στο γόνατο και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο. Ελπίζω να μην είναι τίποτα σημαντικό και για τις δύο, γιατί είναι δύο παίκτριες που τις χρειαζόμαστε για την Πέμπτη».

Διαβάστε επίσης

Ρόλαραν και κέρδισαν

Ρόλαραν και κέρδισαν

Ο Ολυμπιακός πάτησε το γκάζι στο δεύτερο μέρος του αγώνα με τον Πρωτέα και μπόρεσε να φτάσει στη νίκη με 79-50.

Προφυλάχτηκε η Μάλτση

Προφυλάχτηκε η Μάλτση

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Πρωτέα Βούλας με 79-50 στη Βούλα, αλλά δεν αγωνίστηκε η Μάλτση, καθώς προτιμήθηκε να προφυλαχτεί.