Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μπορούμε να προκριθούμε»

«Μπορούμε να προκριθούμε»
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 18:22

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της Πέμπτης κόντρα στην Τζιρόνα, με φόντο την πρόκρισή της στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Eurocup.

Οι «ερυθρόλευκες» έχοντας σαν παρακαταθήκη τη νίκη και τη διαφορά των πέντε πόντων του πρώτου αγώνα, θέλουν να κερδίσουν προκειμένου να είναι αυτές που θα συνεχίσουν στον θεσμό.

Ενόψει της αναμέτρησης, η Κατερίνα Σωτηρίου, τόνισε στις δηλώσεις της στο osfp.gr:

«Πιστεύω πως αυτό το παιχνίδι με την Τζιρόνα αναμένεται να είναι ένα πολύ διαφορετικό ματς σε σχέση με αυτό που έγινε στη Γλυφάδα. Ετσι πρέπει να είναι και στο μυαλό μας και θα πρέπει να μπούμε πάρα πολύ δυνατά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι.

Πιστεύω ότι μπορούμε να προκριθούμε και να κερδίσουμε. Αυτό όμως πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο και όπως προείπα πρέπει να περάσουμε στο παρκέ με δύναμη, να παίξουμε σκληρά και να μην τις αφήσουμε να πιστέψουν ότι μπορούν να μας κλέψουν την πρόκριση, που πραγματικά την αξίζουμε».

Να θυμίσουμε ότι η αναμέτρηση στην Ισπανία κόντρα στην Τζιρόνα, θα μεταδοθεί ζωντανά από το Web TV της ΕΡΤ, και έχει ώρα έναρξης στις 21:00.

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος ο Ρόμπερτς, αναμένει Στρέλνιεκς

Έτοιμος ο Ρόμπερτς, αναμένει Στρέλνιεκς

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Αμερικανός γκαρντ- Η τελευταία προπόνηση θα δείξει για τον αν θα ταξιδέψει στη Βιτόρια και ο Λετονός που δεν έκανε το κομμάτι της σωματικής επαφής και πάλι

«Πρέπει να έχουμε υπομονή»

«Πρέπει να έχουμε υπομονή»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Τζιρόνα, και στάθηκε στο τι θα χρειαστεί ο Θρύλος προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους «8» του Eurocup.

«Πάτησε» στην Τζιρόνα ο Θρύλος

«Πάτησε» στην Τζιρόνα ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης στην Τζιρόνα, ενόψει της αναμέτρησης με την ισπανική ομάδα, στον δεύτερο αγώνα της φάσης των «16» του Eurocup.