Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμες για τη ρεβάνς με την Τζιρόνα

Πανέτοιμες για τη ρεβάνς με την Τζιρόνα
Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018 - 23:29

Ραντεβού με την ιστορία έχει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού, η οποία το βράδυ της Πέμπτης θα αντιμετωπίσει την Τζιρόνα (21:00) στην Ισπανία για τον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Eurocup. Οι νταμπλούχες Ελλάδας την Τετάρτη ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους και πλέον είναι πανέτοιμες για τη μεγάλη μάχη!

Οι «ερυθρόλευκες» στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του Eurocup που διεξήχθη στο ΔΑΚ Γλυφάδας, νίκησαν την Τζιρόνα με 65-60 και πλέον για να προκριθούν θα πρέπει είτε να πάρουν τη νίκη, είτε να χάσουν μέχρι 4 πόντους. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός χάσει με 5 πόντους, τότε η πρόκριση θα παιχτεί στην παράταση.

Ο Κώστας Μίσσας το βράδυ της Τετάρτης είδε όλες τις παίκτριες που έχει στη διάθεσή του να βγάζουν χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα και πλέον οι νταμπλούχες Ελλάδας μετρούν αντίστροφα για τη μεγάλη μάχη στο Pavello Fontajau.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Τζιρόνα αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά και Ανθή Μπαλτά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το παιχνίδι του Θρύλου με την Τζιρόνα στην Ισπανία (11/01, 21:00) θα μεταδοθεί ζωντανά από το EΡΤ Web TV.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη προπόνηση:

Διαβάστε επίσης

Έτοιμος ο Ρόμπερτς, αναμένει Στρέλνιεκς

Έτοιμος ο Ρόμπερτς, αναμένει Στρέλνιεκς

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκε ο Αμερικανός γκαρντ- Η τελευταία προπόνηση θα δείξει για τον αν θα ταξιδέψει στη Βιτόρια και ο Λετονός που δεν έκανε το κομμάτι της σωματικής επαφής και πάλι

«Σπεσιαλίστας του low post» (vid)

«Σπεσιαλίστας του low post» (vid)

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα μίνι αφιέρωμα στον Γιώργο Πρίντεζη, τον οποίο χαρακτηρίζει ως σπεσιαλίστα στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι.

«Μπορούμε να προκριθούμε»

«Μπορούμε να προκριθούμε»

Την άποψη ότι η ομάδα της όχι μόνο μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση του Eurocup, αλλά να το κάνει μάλιστα κερδίζοντας, ανέφερε σε δηλώσεις της η Κατερίνα Σωτηρίου.

«Πρέπει να έχουμε υπομονή»

«Πρέπει να έχουμε υπομονή»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, αναφέρθηκε στην επαναληπτική αναμέτρηση με την Τζιρόνα, και στάθηκε στο τι θα χρειαστεί ο Θρύλος προκειμένου να είναι αυτός που θα πάρει την πρόκριση στους «8» του Eurocup.