Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σπάνε ρεκόρ με ΓΣΛ Φάρο

Σπάνε ρεκόρ με ΓΣΛ Φάρο
Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 - 00:03

Κόντρα στον ΓΣΛ Φάρο αναμετράται ο Ολυμπιακός για το ελληνικό πρωτάθλημα σε ένα ματς, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ξεσπάσουν μετά τα αρνητικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα.

Στο συγκεκριμένο αγώνα 3 παίκτες του Θρύλου κυνηγούν ατομικά ρεκόρ, τα οποία είναι πολύ πιθανό να σπάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρίντεζης χρειάζεται ακόμη 16 πόντους ώστε να γίνει ο 19ος σκόρερ στην ιστορία της Α1. Ο Παπανικολάου χρειάζεται 2 εύστοχα τρίποντα για να ξεπεράσει τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και να γίνει ο 8ος παίκτης των Πειραιωτών στην κατάταξη αυτής της στατιστικής.

Τέλος, ο Βασίλης Σπανούλης θέλει να επεκτείνει το δικό του θετικό στατιστικό στοιχείο, το οποίο αναφέρει ότι στα τελευταία 5 ματς πρωταθλήματος μετράει τουλάχιστον 4 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

«Στόχος μας το νταμπλ»

«Στόχος μας το νταμπλ»

Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για τη νίκη επί του Παναθλητικού και έκανε ειδική μνεία στη σοβαρότητα που επέδειξαν οι «ερυθρόλευκες».

Ανάσες σε Πρίντεζη

Ανάσες σε Πρίντεζη

Ο διεθνής φόργουορντ δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ματς με τον ΓΣΛ Φάρο, καθώς ο Σφαιρόπουλος αποφάσισε να τον ξεκουράσει ενόψει της… διαβολοβδομάδας που ακολουθεί.

Συζήτηση, χαλάρωμα και Φάρος

Συζήτηση, χαλάρωμα και Φάρος

Μία μέρα μετά την ήττα από την Μπασκόνια, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν ένα απόγευμα με κουβέντα και ήρεμους ρυθμούς προπόνησης.