Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τέτοιες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός κάνουν τα πάντα για να επανέλθουν»

«Τέτοιες ομάδες όπως ο Ολυμπιακός κάνουν τα πάντα για να επανέλθουν»
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 19:15

Με την Μακάμπι παίζει αύριο, Τρίτη ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα με τους παίκτες των Ισραηλινών να μιλούν για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντεσόν Τόμας υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, από την οποία περιμένει αντίδραση μετά την ήττα από την Μπασκόνια. Την ίδια ώρα ο Μάικλ Ρολ επισήμανε ότι σε τέτοια ματς θα πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντεσόν Τόμας:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα, που αναμένεται να έχει συνέλθει από την ήττα κόντρα στην Μπασκόνια και να είναι έτοιμος για εμάς. Τέτοιες ομάδες, μετά από μία βαριά ήττα, κάνουν τα πάντα για να επανέλθουν. Ειδικά όταν παίζουν στην έδρα τους και μπροστά στους φιλάθλους τους»

Από την πλευρά του ο Μάικλ Ρολ τόνισε:

«Απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να παλέψουμε από την αρχή του παιχνιδιού, καθώς είναι δύσκολο να παίζεις στην έδρα του, ενώ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να παλέψουμε και τα 40 λεπτά και ελπίζω να νικήσουμε. Κάθε εβδομάδα στην Ευρωλίγκα αντιμετωπίζουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο, αλλά θα πρέπει να παραμένουμε συγκεντρωμένοι και ενωμένοι. Όταν είμαι στο παρκέ, προσπαθώ να βοηθώ τη ομάδα μου με κάθε τρόπο. Όχι μόνο σκοράροντας, αλλά και δημιουργώντας καταστάσεις τους άλλους».

Διαβάστε επίσης

«Ιδιαίτερη ομάδα η Μακάμπι»

«Ιδιαίτερη ομάδα η Μακάμπι»

Ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε στο διαφορετικό στυλ από αυτό του Ολυμπιακού, της «ομάδας του λαού» και την βαρύτητα των Κόουλ και Τζάκσον