Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιδιαίτερη ομάδα η Μακάμπι»

«Ιδιαίτερη ομάδα η Μακάμπι»
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 19:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ευκαιρία για αντίδραση είναι το ματς με την Μακάμπι για τον Γιώργο Μπόγρη. Ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε πριν την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» για το παιχνίδι της Παρασκευής, τονίζοντας αρχικά πως «είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς με μια ιδιαίτερη ομάδα. Μετά την Μπασκόνια είναι ευκαιρία να αντιδράσουμε. Είναι η ώρα να σπάσει η παράδοση των τελευταίων αγώνων μεταξύ Ολυμπιακού και Μακάμπι, όπως διάβασα σήμερα, όπου κερδίζει ο φιλοξενούμενος. Είναι σημαντικό να πάρουμε τη νίκη κόντρα σε μια ομάδα ιδιαίτερη, που παίζει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού από εμάς».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για την βαρύτητα που έχουν στο παιχνίδι της Μακάμπι οι Κόουλ και Τζάκσον, λέγοντας πως «είναι μια ομάδα διαφορετική από όταν παίξαμε εναντίων τους γιατί είναι μια ομάδα που βασίζεται πολύ στο ταλέντο των παικτών της. Το πρώτο παιχνίδι ήταν στις αρχές της σεζόν οπότε δεν είχαν προλάβει να «δέσουν» σαν ομάδα. Πιστεύω ότι κινητήριος μοχλός είναι οι δύο κοντοί τους, ο Τζάκσον και ο Κόουλ που μαζί βάζουνε 30 πόντους και δημιουργούνε άλλους 20. Επίσης ο Τόμας που κάνει ζημιά είτε από το ποστ είτε με τρίποντο. Είναι τρεις κομβικοί παίκτες που μαζί σκοράρουν 65 πόντους. Δεν πρέπει να τρέξουν και αν τους βάλουμε στο ρυθμό μας θα είμαστε στο σωστό μονοπάτι».

Τέλος αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει προβλήματα τραυματισμών μετά από καιρό, πλην φυσικά των δύο γνωστών (Αγραβάνη και Τιλί), τονίζοντας ότι «σίγουρα όταν έχουμε επιλογές περισσότερες είμαστε χαρούμενοι γιατί μπορούμε να πάρουμε από κάθε παίκτη το μάξιμουμ. Σίγουρα δεν έχουμε συνηθίσει να παίζουμε χωρίς τραυματίες και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε μια ομάδα γεμάτη με πολλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν ο καθένας κάτι χρήσιμο. Έτσι ο κόουτς έχει την πολυτέλεια να έχει πολλές επιλογές γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουμε την ποιότητα να δώσουμε λύσεις και είμαστε χαρούμενοι που είναι όλα τα παιδιά καλά και μακάρι να μην έχουμε άλλες ελλείψεις μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Διαβάστε επίσης