Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»

«Από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018 - 18:36

Με την Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντράρεται αύριο, Τρίτη (16/01) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα.

Ο προπονητής των Ισραηλινών, Νέβεν Σπάχια με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο ματς, πλέκοντας το εγκώμιο του Ολυμπιακού, αλλά και του Βασίλη Σπανούλη.

Ο τεχνικός της Μακάμπι υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, ενώ ο Σπανούλης όπως χαρακτηριστικά ανέφερε κάνει πάντα τη διαφορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στόχος για εμάς είναι να είμαστε έτοιμοι. Μετά το ρεπό που είχαμε, κάναμε μία καλή προπόνηση και θα έχουμε άλλη μία το επόμενο πρωί, την ημέρα του αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε, για να νικήσουμε, ακόμη κι αν θα είναι πολύ δύσκολο. Σε αυτή τη λίγκα υπάρχουν πολλά παιχνίδια και ταξίδια και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ολυμπιακός νίκησε για το πρωτάθλημα της χώρας του σχεδόν με σαράντα πόντους και γι’ αυτό θα είναι έτοιμος για εμάς, ασχέτως το τι έγινε κόντρα στην Μπασκόνια».

Για τον Βασίλη Σπανούλη:

«Πάντα κάνει τη διαφορά ο Σπανούλης όταν είναι στο παρκέ, αφού είναι ένας από τους καλύτερους Ευρωπαίους παίκτες. Όμως, δεν νομίζω ότι όλο το παιχνίδι εξαρτάται από αυτόν, αλλά από όλη την ομάδα. Έχουν ένα βαθύ ρόστερ και γι’ αυτό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης

«Ιδιαίτερη ομάδα η Μακάμπι»

«Ιδιαίτερη ομάδα η Μακάμπι»

Ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε στο διαφορετικό στυλ από αυτό του Ολυμπιακού, της «ομάδας του λαού» και την βαρύτητα των Κόουλ και Τζάκσον

Ενημέρωση για προέλεγχο και ΑΜΕΑ

Ενημέρωση για προέλεγχο και ΑΜΕΑ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι από το ματς με την Μακάμπι και στο εξής θα πραγματοποιείται προέλεγχος των εισιτηρίων περιμετρικά του ΣΕΦ.