Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η εικόνα μας ήταν άσχημη, πρέπει να αντιδράσουμε»

«Η εικόνα μας ήταν άσχημη, πρέπει να αντιδράσουμε»
Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2018 - 22:55

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Κίμκι, για την Ευρωλίγκα, και μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Μόσχα, ο βοηθός προπονητή του Θρύλου, Μίλαν Τόμιτς, στις δηλώσεις του, τόνισε ότι η εμφάνιση των «ερυθρολεύκων» ήταν πολύ κακή για τουλάχιστον 38 λεπτά, και πλέον η ομάδα πρέπει να αντιδράσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Είπαμε κάποια πράγματα, τα οποία δεν βγάλαμε στο παρκέ. Κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. Μόνο στο πρώτο τρίλεπτο παίξαμε κάτι. Δεν αντιδράσαμε καθόλου. Η Κίμκι πήρε τη διαφορά και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτούμε. Δεν υπήρξε αντίδραση από την πλευρά μας», είπε αρχικά.

Για το αν υπάρχει «Η δουλειά η δική μας είναι να κοουτσάρουμε και η δουλειά των παικτών είναι να παίζουν. Είναι πολλά τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, όπως επίσης και τα ταξίδια. Δεν μπορούμε να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ο καθένας πρέπει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Πρέπει να βγούμε από αυτή την ήττα».

Είναι πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα πρέπει να κερδίσεις τα παιχνίδια, να αλλάξεις λίγο το τσιπάκι στο μυαλό και να συνεχίσεις.

Για το τι έφταιξε: «Ήταν γενικώς άσχημη η εικόνα μας, πρέπει να αντιδράσουμε από αύριο».

Διαβάστε επίσης

«Είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε έτσι»

«Είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε έτσι»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης χαρακτήρισε ως απογοητευτική την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Μόσχα και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την ήττα-συντριβή από την Κίμκι.

«Δική μου ευθύνη...»

«Δική μου ευθύνη...»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την τραγική εμφάνιση του Θρύλου στην Μόσχα και τόνισε ότι ο ίδιος είναι αυτός που θα πρέπει να βρει λύση, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Πρόβλημα με Παπαπέτρου

Πρόβλημα με Παπαπέτρου

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε πόνους στη μεσότητα του δεύτερου μεταταρσίου και αύριο (19/01) θα εξεταστεί για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.