Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε έτσι»

«Είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε έτσι»
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 08:58

Ο Ολυμπιακός δεν… κατέβηκε ποτέ στον αγώνα με την Κίμκι και γνώρισε τη συντριβή με 82-54. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου παρουσιάστηκε αγνώριστη, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να χαρακτηρίζει ως απογοητευτική την εμφάνιση των Πειραιωτών.

Ο γκαρντ του Θρύλου τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να δουλέψουν ακόμα περισσότερο, προκειμένου να παρουσιαστούν πιο δυνατοί στα επόμενα παιχνίδια, καθώς όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι κρίμα να ξεφτιλιζόμαστε έτσι».

Παράλληλα, ο διεθνής άσος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος είδε την ομάδα σε δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς να παραδίνεται αμαχητί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει εξήγηση για το σημερινό. Είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να δούμε τι φταίει. Είναι κρίμα να κάνεις μια καλή εμφάνιση προχθές με την Μακάμπι και σήμερα να μην μπαίνεις καν στο γήπεδο. Πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί. Στις δύσκολες στιγμές φαίνονται οι καλές ομάδες. Δεν υπάρχει εξήγηση για το σημερινό».

Για το τι τους είπε ο Σφαιρόπουλος στο ημίχρονο: «Ο,τι αδικούμε τους εαυτούς μας. Αυτή η εμφάνιση δεν μας αντιπροσωπεύει. Είναι να κρίμα να “ξεφτιλιζόμαστε” έτσι. Ο,τι και να πούμε θα είναι λίγο».

Για το τι ειπώθηκε μετά το τέλος του παιχνιδιού: «Ηταν απογοητευτική η εμφάνισή μας. Πρέπει κάτι να αλλάξει. Πρέπει να βάλουμε το κεφάλι μας κάτω και να δουλέψουμε. Να αλλάξουμε την εικόνα μας. Το μόνο που έχω να πω είναι στον κόσμο είναι συγγνώμη. Θα κάνουμε ό,τι γίνεται για να το αλλάξουμε».

Διαβάστε επίσης

«Δική μου ευθύνη...»

«Δική μου ευθύνη...»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την τραγική εμφάνιση του Θρύλου στην Μόσχα και τόνισε ότι ο ίδιος είναι αυτός που θα πρέπει να βρει λύση, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Η ώρα των Προέδρων!

Η ώρα των Προέδρων!

Αναμένεται συνάντηση των Αγγελόπουλων με την ομάδα και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο- Δυσαρέσκεια με την εικόνα που παρουσιάζουν – Έχουν αποδείξει πως παρεμβαίνουν πάντα για το καλό του Ολυμπιακού

Πρόβλημα με Παπαπέτρου

Πρόβλημα με Παπαπέτρου

Ο Έλληνας φόργουορντ είχε πόνους στη μεσότητα του δεύτερου μεταταρσίου και αύριο (19/01) θα εξεταστεί για να εκτιμηθεί η κατάστασή του.