Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Την Πέμπτη για τον Ολυμπιακό, όχι για τον… Ομπράντοβιτς!

Την Πέμπτη για τον Ολυμπιακό, όχι για τον… Ομπράντοβιτς!
Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018 - 21:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός πάει να κάνει το βήμα που χρειάζεται για να ανακάμψει. Για να σταθεί ξανά στα πόδια του δυνατός και να επανέλθει στο επίπεδο απόδοσης που μπορεί και μπορεί να το ακούτε τετριμμένο και… γραφικό αλλά έχει βαθιά ουσία. Η ομάδα έχει ανάγκη τούτη τη στιγμή, παραπάνω απ’ όσο ενδεχομένως πιστεύει κανείς τον κόσμο του. Να τους βοηθήσει. Να τους ενθαρρύνει. Να τους στηρίξει…

Ναι, είναι πράγματα που αγωνιστικά δεν πάνε καλά και χρίζουν βελτίωσης. Ναι υπάρχουν παράπονα και είναι πέρα για πέρα θεμιτό, αλλά η σεζόν κυλάει, έχει πολύ δρόμο ακόμα και σε τελική ανάλυση δεν έχει χαθεί τίποτα. Θέλουν να το φτιάξουν, αυτοί είναι πολύ περισσότερο στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι και μαζί με τον κόσμο θέλουν να κάνουν μία νέα αρχή και να το γυρίσουν.

Ούτε υποδείξεις θα κάνουμε, ούτε είμαστε σε θέση να δώσουμε οδηγίες και να κάνουμε μαθήματα σε κανέναν. Όποιος το νιώθει καλό είναι την Πέμπτη να πάει στο ΣΕΦ για τον Ολυμπιακό. Όχι για να πάει να βρίσει τον Ομπράντοβιτς. Για να στηρίξει την ομάδα. Να τη βοηθήσει.

Βλέπετε τι γίνεται… Ήθελαν να τον καταστρέψουν. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά γιατί πίστευαν πως θα τον… τελειώσουν (πόσο γελασμένοι είστε αλλά η ζωή κύκλους κάνει, να τα θυμάστε αυτά), ωστόσο το τέλος της βραδιάς έβγαλε και μία αχτίδα ενθαρρυντική και αισιόδοξοι. Πήγαν περίπου 15-20 φίλαθλοι στο ΣΕΦ και ανέμεναν την αποστολή. Εξέφρασαν έντονα παράπονα στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ωστόσο το τελικό μήνυμα είναι πως «είμαστε εδώ και στηρίζουμε. Φτιάξτε το όμως»!

Ο καθένας λοιπόν τη δουλειά του. Η ομάδα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει. Ο κόσμος στην κερκίδα με τη φωνή του!

Διαβάστε επίσης

Θα το πάει στα άκρα ο Ολυμπιακός!

Θα το πάει στα άκρα ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια καθώς είναι έξαλλοι με τους χειρισμούς της ΕΟΚ και τον τρόπο που αντιμετωπίζεται η ομάδα.