Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο σκαμνί ο Αλμέιδα, θα κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα (video)

Στο σκαμνί ο Αλμέιδα, θα κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα (video)
Τρίτη, 30 Απριλίου 2024 - 11:05

Όλη η Ελλάδα είδε ότι ο Αλμέιδα προσπάθησε να πνίξει αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά οι αρμόδιοι δεν έπραξαν τα δέοντα για τα οποία έχουν διαπιστευθεί από τη Super League. Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν κλήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της διοργανώτριας, επειδή ο παρατηρητής του αγώνα δεν κατέγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό.

Αυτός όμως που αναμένεται να ασκήσει δίωξη, τελικά, είναι ο αθλητικός εισαγγελέας, αφού εξετάσει και το σχετικό βίντεο.

Στο φύλλο αγώνα δεν καταγράφηκε από τον παρατηρητή το επεισόδιο που είχε ο Αλμέιδα με τον αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, αλλά ένα άλλο με τον τεχνικό της «Ένωσης» και τον CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση.

Η δίωξη προβλέπεται από τον πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, όπως προβλέπεται και τιμωρία τριών αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του. Ο Αλμέιδα τη γλίτωσε πέρσι, όταν στο ματς της 5ης αγωνιστικής Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2 φάνηκε από το βίντεο να δείχνει τα γεννητικά του όργανα στους φιλάθλους, όμως κανείς δεν κατέγραψε το περιστατικό.

Εφόσον τελικά ο τεχνικός της ΑΕΚ κληθεί και τιμωρηθεί, είναι πολύ πιθανό να μην είναι στο πάγκο της ομάδας του στην προτελευταία αγωνιστική με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Διαβάστε επίσης