Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ξύπνησαν» έστω και αργά!

«Ξύπνησαν» έστω και αργά!
Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018 - 11:10

Από το μεσημέρι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης καυχιέται για την ωραία ατμόσφαιρα που θα επικρατήσει το Σάββατο στο Ηράκλειο στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά 100 οπαδοί της ΑΕΚ επιχείρησαν να επιβιβαστούν σε πλοίο και να ταξιδέψουν στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Έφτασαν στον Πειραιά με διακριτικά της ομάδας του και κάνοντας αισθητή τη παρουσία τους φωνάζοντας συνθήματα. Προκλήθηκε ένταση με την αστυνομία να επεμβαίνει προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Τελικά με την παρέμβαση του Λιμενικού και της αστυνομίας οι 100 οπαδοί της ΑΕΚ δεν θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο. Φυγαδεύτηκαν από το μεγάλο Λιμάνι της χώρας, διότι τα πνεύματα είχαν οξυνθεί. Και πάλι, όμως, υπάρχουν ερωτηματικά στη συγκεκριμένη υπόθεση. Πως γίνεται να έφτασαν μαζικά στον Πειραιά 100 οπαδοί της ΑΕΚ με διακριτικά της ομάδας τους και να μην τους σταμάτησε κανείς; Πως φτάσαμε στο σημείο σε ώρα αιχμής να προκληθεί ένταση στο Λιμάνι του Πειραιά;

Διαβάστε επίσης

ΘΡΥΛΟΣ: Τα έχει όλα!

ΘΡΥΛΟΣ: Τα έχει όλα!

Και εμπειρία και βαρόμετρο και αστέρι, αλλά και έναν προπονητή που μπορεί να διαβάζει καλά το παιχνίδι του αντιπάλου. Έχει και μέλλον φυσικά!

Πανέτοιμος για την κούπα (pics+vids)

Πανέτοιμος για την κούπα (pics+vids)

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την προπόνηση του Ολυμπιακού στα «Δύο Αοράκια», όπου το απόγευμα του Σαββάτου θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου.