Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σκέψεις να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός...

Σκέψεις να πάρει παίκτη ο Ολυμπιακός...
Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2018 - 14:33

Από την ήττα με 88-83 από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου προέρχεται ο Ολυμπιακός, που έχασε ξανά σε τελικό και δεν μπόρεσε εκ νέου να πάρει το τρόπαιο, που του λείπει από το '11 και μετά. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γίνονται γνωστά από το ρεπορτάζ, στον Ολυμπιακό ίσως ληφθεί η απόφαση να πάρει παίκτη.

Το όνομά του δεν είναι ακόμα γνωστό, αλλά σύντομα ίσως παρθεί η οριστική απόφαση. Φαίνεται πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σκέφτεται να πάρει νέο παίκτη για την ενίσχυση της ομάδας και σε περίπτωση που το κάνει τελικά, αν παρθεί κάποιος στον «1», να φύγει ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Αν πάρει στη θέση «2-3» φεύγει ο Χόλις Τόμπσον.

Δεν είναι ακόμα σίγουρο πως θα γίνει αλλαγή, αλλά ενδέχεται αυτός που θα έρθει (αν έρθει), να θέσει εκτός έναν παίκτη είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Ίσως δηλαδή αποκτηθεί παίκτης, αλλά αυτός που θα τη χάσει, να μην αγωνίζεται ή εντός ή εκτός συνόρων. Να μείνει δηλαδή στο ρόστερ, αλλά να παίζει σε μία διοργάνωση.

Σκέψεις είναι όλες αυτές και ίσως ο Ολυμπιακός πάρει παίκτη, με γνώμονα να βελτιωθεί η ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Σαν το γεφύρι της Άρτας

Σαν το γεφύρι της Άρτας

Ο Τόλης Λεούσης γράφει για τον Ολυμπιακό που ότι χτίζει το πρωί, το γκρεμίζει το βράδυ. Τα απόνερα, οι ευθύνες και η επόμενη ημέρα...

Πρωτάθλημα...

Πρωτάθλημα...

Οι διορθωτικές κινήσεις οφείλουν να γίνουν στην ομάδα, αν θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Επέστρεψε το πρωί

Επέστρεψε το πρωί

Νωρίς το πρωί επέστρεψε από την Κρήτη ο Ολυμπιακός, μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ στο Κύπελλο.

Κρίμα!

Κρίμα!

Χάθηκε ακόμα μια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό να πάρει ένα Κύπελλο. Μπορεί να είναι τρίτο κατά σειρά σε σημασία, αλλά είναι κι αυτό ένα τρόπαιο.