Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρελθόν από την Μπάμπεργκ ο Τρινκιέρι (pic)

Παρελθόν από την Μπάμπεργκ ο Τρινκιέρι (pic)
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 20:36

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Ανδρέα Τρινκιέρι ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας η Μπάμπεργκ! Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας αποφάσισαν ότι έκλεισε ο κύκλος του Ιταλού προπονητή, ο οποίος ουσιαστικά πλήρωσε την κάκιστη πορεία της Μπάμπεργκ στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Τρινκιέρι ανέλαβε το γερμανικό σύλλογο το 2014 και τον βοήθησε να πετύχει σπουδαίες νίκες στην Ευρωλίγκα, αλλά και να κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, ένα κύπελλο και δύο Super cup Γερμανίας. Η πορεία της γερμανικής ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα ωστόσο ήταν κάκιστη, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ομάδας να αποφασίσει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Αντρέα Τρινκιέρι, στον πάγκο της Μπάμπεργκ θα κάθεται ο μέχρι πρότινος βοηθός του, Ηλίας Κατζούρης.

Δείτε την ανάρτηση της Μπάμπεργκ στα social media:

Διαβάστε επίσης

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του τον τελικό του Κυπέλλου και να αφοσιωθεί πλέον στο ματς της Πέμπτης με την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.

Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Γκριν (vid)

Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Γκριν (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ελλάδα και στον Πειραιά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, κάτι το οποίο βρίσκεται στα σημαντικά στοιχεία της Ευρωλίγκα για αυτή την αγωνιστική.