Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Γκριν επιστρέφει και αναμένεται θερμή υποδοχή» (pic)

«Ο Γκριν επιστρέφει και αναμένεται θερμή υποδοχή» (pic)
Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018 - 21:09

Ο Ολυμπιακός αυτή την ερχόμενη Πέμπτη θα υποδεχθεί την Βαλένθια στο ΣΕΦ για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Ερικ Γκριν να είναι το κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης.

Η Ευρωλίγκα συμπεριέλαβε την επιστροφή του Αμερικανού στα 5 πιο σημαντικά στοιχεία της αγωνιστικής που έρχεται, ενώ παράλληλα έκανε και σχετική ανάρτηση στα social media.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία του Γκριν με την ερυθρόλευκη φανέλα και την συνόδευσε με την παρακάτω φράση: «Ο Ερικ Γκριν επιστρέφει αυτή την εβδομάδα στον Ολυμπιακό και αναμένεται θερμή υποδοχή».

Δείτε την ανάρτηση:

@egreen_11 returns to @olympiacosbc this week and should expect a warm welcome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Turkish Airlines EuroLeague (@euroleague) στις

Διαβάστε επίσης

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του τον τελικό του Κυπέλλου και να αφοσιωθεί πλέον στο ματς της Πέμπτης με την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.

Για μια ακόμα φορά... αντίδραση!

Για μια ακόμα φορά... αντίδραση!

Για μια ακόμα φορά μέσα στη σεζόν, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει, προερχόμενος από μια ήττα που σαφώς και δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα.

Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Γκριν (vid)

Επιστρέφει στο ΣΕΦ ο Γκριν (vid)

Ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει την ερχόμενη Πέμπτη στην Ελλάδα και στον Πειραιά για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, κάτι το οποίο βρίσκεται στα σημαντικά στοιχεία της Ευρωλίγκα για αυτή την αγωνιστική.