Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αισιοδοξία για Τιλί

Αισιοδοξία για Τιλί
Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018 - 14:01

Ανάμεσα στις πολλές ατυχίες που έχουν συμβεί φέτος στον Ολυμπιακό, είναι και αυτή που αφορούσε τον Κιμ Τιλί. Είχε τραυματιστεί σοβαρά στις αρχές της σεζόν και η αποθεραπεία του θα κρατούσε έως αυτή την εποχή. Ο χρόνος πέρασε φυσικά, ο παίκτης έχει δει την υγεία του να βελτιώνεται και πλέον όλα έχουν αρχίσει να μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή του.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ, ο Γάλλος παίκτης είναι σε καλή κατάσταση και δεν αποκλείεται να δώσει άμεσα το «παρών» σε αγώνα της ομάδας. Ίσως να επιστρέψει στον αγώνα με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ την Πέμπτη, αλλά για αυτό το παιχνίδι οι πιθανότητες είναι λίγες.

Αυξάνονται, όμως, για τον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη στις 3 Μαρτίου για το πρωτάθλημα. Δεν είναι ακόμα σίγουρο το πότε θα επιστρέψει ο Τιλί, αλλά από τη στιγμή που ήδη γίνεται λόγος για επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, τότε είναι βέβαιο πως στο προσεχές διάστημα, ο παίκτης θα μπει, θα παίξει και θα βοηθήσει.

Κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη ο Ολυμπιακός και δη για να πάρει ανάσες ο Γιώργος Πρίντεζης.

Διαβάστε επίσης

Χάνει Ολυμπιακό ο Ντράγκιτς

Χάνει Ολυμπιακό ο Ντράγκιτς

Ο παίκτης της Εφές τραυματίστηκε στο γόνατο και υπέστη ρήξη χιαστών και έτσι δεν θα αγωνιστεί στο ματς με τους «ερυθρόλευκους».

Για μια ακόμα φορά... αντίδραση!

Για μια ακόμα φορά... αντίδραση!

Για μια ακόμα φορά μέσα στη σεζόν, ο Ολυμπιακός καλείται να αντιδράσει, προερχόμενος από μια ήττα που σαφώς και δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα.

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ανασύνταξη και αντίδραση

Ο Ολυμπιακός πρέπει να αφήσει πίσω του τον τελικό του Κυπέλλου και να αφοσιωθεί πλέον στο ματς της Πέμπτης με την Βαλένθια για την Ευρωλίγκα.