Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είναι κάτι που θα μοιραζόμαστε για πάντα με τους παίκτες του Ολυμπιακού»

«Είναι κάτι που θα μοιραζόμαστε για πάντα με τους παίκτες του Ολυμπιακού»
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 - 14:23

Για το Final 4 που πήγε με τον Ολυμπιακό, μίλησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Έρικ Γκριν, ο οποίος δεν μπορεί να ξεχάσει φυσικά τι έγινε τότε, όταν ο Θρύλος επικράτησε στον ημιτελικό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ειλικρινά, εμείς αυτό που θέλουμε είναι να νικάμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε ματς. Πάντα είναι ωραίο να παίρνεις νίκες απέναντι σε μεγαλύτερες ομάδες. Αν τα καταφέρουμε απέναντι σε άλλη μια μεγάλη ομάδα, όπως ο Ολυμπιακός θα ήταν ξεχωριστό», ανέφερε σχετικά με τον αγώνα της Βαλένθια με τον Θρύλο και συνέχισε με τις... αναμνήσεις του.

«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία. Πήγαμε στο Final 4, νικήσαμε την ΤΣΣΚΑ και παίξαμε με την Φενέρμπαχτσε για τον τίτλο. Όλη η ατμόσφαιρα του Final 4 ήταν απίστευτη. Ελπίζω να πάω ξανά εκεί στην καριέρα μου. Εύχομαι όσοι παίζουν σε αυτό το επίπεδο να ζήσουν μια τέτοια εμπειρία. Η Φενέρμπαχτσε είναι εξαιρετική ομάδα και νίκησαν. Αλλά, η εμπειρία του Final 4 είναι κάτι που θα μοιραζόμαστε για πάντα με τους παίκτες του Ολυμπιακού. Κανένας δεν μπορεί να μας το πάρει αυτό».

Διαβάστε επίσης

Dr. Erick και Mr. Green!

Dr. Erick και Mr. Green!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον… παλιόφιλο Έρικ Γκριν, ο οποίος στη Βαλένθια έχει έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε στον Πειραιά!