Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχουμε και μπάσκετ σήμερα!

Έχουμε και μπάσκετ σήμερα!
Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018 - 12:35

Με τον ΠΑΟ παίζει απόψε για την Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έχουν ένα αρνητικό σερί να διακόψουν, ένα πλεονέκτημα της έδρας να διατηρήσουν και φυσικά παρατάσσονται απόψε στο Μαρούσι για τη νίκη και μόνο. Όχι πως αν δεν έρθει, θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό, αλλά το θέμα είναι πώς θα έρθει αυτό το αποτέλεσμα, αν έρθει βέβαια. Πάντως, ό,τι και να συμβεί, που θα το μάθουμε μετά τον αγώνα, ο Ολυμπιακός θέλει να κερδίσει.

Και θέλει να κερδίσει για να δείξει πως και με τον Μπόμπι Μπράουν, αλλά και με τον Κιλ Τιλί, η ομάδα θα είναι διαφορετική, πιο φρέσκια, με περισσότερες λύσεις και με περισσότερες ανάσες. Γιατί ωραία τα σερί, αλλά και ο Ολυμπιακός έκανε τρομερά σερί με τον ΠΑΟ, αλλά πέρυσι, δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο.

Το θέμα για τον Ολυμπιακό απόψε, είναι να παίξει καλά, άσχετα με το τι γίνεται στην εξέδρα, να πάρει τη νίκη και να δείξει πως έχει αλλάξει σελίδα. Τόσο με την προσθήκη του Μπράουν και την επιστροφή του Τιλί, αλλά και με τα πλάνα και τα σχέδια με τα οποία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πλέον θα αντιμετωπίζει τον Τσάβι Πασκουάλ.

Διαβάστε επίσης

Με Μπόμπι και Τιλί

Με Μπόμπι και Τιλί

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε τι θα κάνουν οι δύο παίκτες, τόσο μεμονωμένα ο καθένας, όσο και τι θα μπορέσουν να κάνουν κι οι δυο μαζί, συνεργαζόμενοι.