Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας»

«Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας»
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 20:22

Ως μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Μπάμπεργκ, Λούκα Μπάνκι. Παράλληλα, ο Ιταλός τεχνικός ανέφερε ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξαιρετικό ρεκόρ στην έδρα τους και προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά, στόχος της ομάδας του είναι να αποδείξει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική απέναντι στους καλύτερους.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αυτό που περιμένω είναι φυσικά ένα παιχνίδι απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας, όπως έχει ήδη αποδειχθεί. Είναι μία ομάδα με εξαιρετικό ρεκόρ στην έδρα της και με τέσσερις σερί νίκες. Από την πλευρά μας, ακόμη κι αν μοιάζει πως έχουμε να ανεβούμε βουνό, έχουμε διάθεση να παλέψουμε. Αυτή είναι άλλωστε η αποστολή μας μέχρι το τέλος της Ευρωλίγκας. Θα δούμε κάθε ματς με το ίδιο πνεύμα, γιατί ήδη έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε ακόμη μία καλή ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί με τους καλύτερους».

Διαβάστε επίσης

Ετοιμος ο Θρύλος (pics)

Ετοιμος ο Θρύλος (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Μπάμπεργκ, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

Ο γκαρντ της Μπάμπεργκ, Μαοντό Λο, αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό και την… μονομαχία του με τον πρώην συμπαίκτη του, Γιάνις Στρέλνιεκς.