Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς»

«Θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα ματς»
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 21:42

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δεν είπε πολλά πλην όμως ουσιαστικά ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η Μπάμπεργκ θα προσπαθήσει να αντιδράσει, αλλά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του είναι έτοιμοι να το αντιμετωπίσουν.

Ο Μιλουτίνοφ, μιλώντας για το ματς με την γερμανική ομάδα στο ΣΕΦ, ρωτήθηκε αρχικά για το 2-5 υπέρ των φιλοξενούμενων στην μεταξύ τους παράδοση κι αν είναι ένα επιπλέον κίνητρο αυτό, με τον Σέρβο να απαντά… «δεν ξέρω αυτή τη λεπτομέρεια αλλά σε αυτό το ματς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Στη συνέχει τόνισε δε πως «είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Προσπαθούμε να τα κερδίζουμε όλα και αν το πάρουμε θα είναι ακόμα μία νίκη. Τίποτα παραπάνω».

Για την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπάμπεργκ ο Μιλουτίνοφ είπε πως «θα προσπαθήσουν να παίξουν καλύτερα, να αντιδράσουν με τον νέο προπονητή. Θα έρθουν έτοιμοι αλλά και εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

«Δεν είμαι ακόμα στο 100%»!

«Δεν είμαι ακόμα στο 100%»!

Ο Κιμ Τιλί υποστήριξε πως νιώθει καθημερινά όλο και καλύτερα αλλά δεν είναι ακόμα στο επίπεδο που θέλει ενώ τόνισε πως η Μπάμπεργκ θα… αντιδράσει

Ετοιμος ο Θρύλος (pics)

Ετοιμος ο Θρύλος (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Μπάμπεργκ, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.