Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί»

«Να φανούμε ανταγωνιστικοί»
Πέμπτη, 8 Μαρτίου 2018 - 18:56

Στο γεγονός ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρώην συμπαίκτη του, Γιάνις Στρέλνιεκς, αναφέρθηκε ο Μαοντό Λο, ενόψει της αναμέτρησης της Μπάμπεργκ με τον Θρύλο στο ΣΕΦ. Ο γκαρντ της γερμανικής ομάδας τόνισε ότι είναι χαρούμενος που θα δει ξανά τον Λετονό άσο, ενώ επισήμανε ότι στόχος της Μπάμπεργκ είναι να φανεί ανταγωνιστική απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Περιμένω εξαιρετική ατμόσφαιρα, όπως πάντα στην Ελλάδα. Επίσης, είμαι χαρούμενος που θα δω πρώην συμπαίκτες μου, όπως ο Γιάνις Στρέλνιεκς. Θα είναι ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με αρκετή ενέργεια και να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

Διαβάστε επίσης

Ετοιμος ο Θρύλος (pics)

Ετοιμος ο Θρύλος (pics)

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Παρασκευής με την Μπάμπεργκ, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σοβαρός με Μπάμπεργκ

Σοβαρός με Μπάμπεργκ

Ο Ολυμπιακός μόνο εύκολο έργο δεν έχει απέναντι στην γερμανική ομάδα και θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος αν θέλει να πάρει τη νίκη και να κάνει σημαντικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας.