Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ»

«Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ»
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 - 18:00

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο Ρέθυμνο και χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, επικράτησε με 86-66 της κρητικής ομάδας, για την 18η αγωνιστική της Basket League. H εξαιρετική εμφάνιση των «ερυθρόλευκων» ικανοποίησε απόλυτα τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ημασταν συγκεντρωμένοι και το ματς πήγε όπως το σχεδιάσαμε. Ελέγξαμε τον αγώνα με την καλή μας άμυνα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχαμε πολυφωνία στην επίθεση, είχαμε καλές συνεργασίες, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είδαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας, με έξτρα πάσα και προσπάθειες από έξω προς τα μέσα και το αντίθετο. Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Οσο προχωράει ο καιρός πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, καθώς φτάνουμε στους κρίσιμους μήνες. Εχουμε ακόμα πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Μας ενδιαφέρουν και οι δύο στόχοι στους οποίους είμαστε μέσα. Τώρα πλέον έχουμε μπροστά μας ένα κρίσιμο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και πρέπει να ετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την αναμέτρηση».

Για τους Μπράουν και Τιλί: «Ανεβαίνουν και αυτοί και μπορούν να βελτιωθούν, όπως και όλη η ομάδα. Ολοι βγήκαν μπροστά σήμερα, σε άμυνα και επίθεση. Είχαμε πολύ καλή αλληλοκάλυψη. Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα και αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Νομίζω ότι ο τρόπος παιχνιδιού μας τους έβγαλε εκτός ρυθμού. Είμαι σίγουρος ωστόσο ότι μπορούμε να αποδώσουμε ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε επίσης

«Η άμυνα ήταν το κλειδί»

«Η άμυνα ήταν το κλειδί»

Ο Μπόμπι Μπράουν μίλησε για τη νίκη επί του Ρεθύμνου και έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα.

Θρύλε η Κρήτη το δεύτερό σου σπίτι!

Θρύλε η Κρήτη το δεύτερό σου σπίτι!

Οι οπαδοί του Θρύλου βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρεθύμνου και εμψύχωσαν τους «ερυθρόλευκους» στην αναμέτρηση με τους Κρητικούς.

«Ερυθρόλευκη» μαγεία στην Κρήτη!

«Ερυθρόλευκη» μαγεία στην Κρήτη!

Ο Ολυμπιακός βομβάρδισε το Ρέθυμνο με 15 τρίποντα, ήταν πλουραλιστικός και χάρμα ιδέσθαι στο μεγαλύτερο μέρος του ματς και κέρδισε με 86-66 για την 21η σερί του νίκη επί των Κρητικών