Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλακώσανε (ξανά) προβλήματα!

Πλακώσανε (ξανά) προβλήματα!
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 20:27

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Από το «Δόξα σοι ο Θεός» στο… «βοήθα Παναγιά μου» πήγαν ξανά στον Ολυμπιακό. Εκεί που είχαν ηρεμήσει από τα προβλήματα και έκαναν όλοι μαζί προπόνηση, πλάκωσαν ξαφνικά και πάλι ουκ ολίγα θέματα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος προπόνησε την ομάδα για τον αγώνα της Κυριακής (17:00/ CosmoteSport4) στο ΣΕΦ με τον Κολοσσό Ρόδου για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1, ωστόσο είδε τον Κιμ Τιλί να αποχωρεί από το πρόγραμμα με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο δεξί ποδός. Ο Γάλλος φόργουορντ θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο παιχνίδι.

Από κει και πέρα, ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν συμμετείχε στην προπόνηση και παρέμεινε κλινήρης με υψηλό πυρετό και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Κολοσσό θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με το πώς θα νιώθει και σε τη κατάσταση θα είναι.

Οριστικά από το παιχνίδι με τους «θαλασσί» θα μείνει και πάλι ο Κώστας Παπανικολάου ο οποίος συνεχίζει τις θεραπείες λόγω του οστικού οιδήματος κάτω πόλου δεξιάς επιγονατίδας και τενοντίτιδας επιγονατιδικού δεξιού ποδός.

Διαβάστε επίσης

«Μπόμπι και Σπανούλης όπως… Χάρντεν-Πολ»!

«Μπόμπι και Σπανούλης όπως… Χάρντεν-Πολ»!

Ο Τζέιμς Χάρντεν μιλάει για τον μεγάλο του αδερφό Μπόμπι Μπράουν και το «δίδυμο» που μπορεί να φτιάξει με τον Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό, όπως ο ίδιος με τον Πολ στους Ρόκετς