Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για την τρίτη σερί κούπα

Πανέτοιμος για την τρίτη σερί κούπα
Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018 - 23:07

Σε ρυθμούς Κυπέλλου βρίσκεται η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού και την Παρασκευή ρίχνεται στη «μάχη» για να φέρει την τρίτη συνεχόμενη κούπα στον Πειραιά.

Οι αήττητες νταμπλούχες Ελλάδος συμμετέχουν στο Final 4 του θεσμού, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας (23-25 Μαρτίου) και αντιμετωπίζουν τον Φάρο Κερατσινίου στον δεύτερο ημιτελικό.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο Θρύλος με τον κόσμο του στο πλευρό του, θέλει να βάψει «ερυθρόλευκη» την πρώτη κούπα της χρονιάς και να συνεχίσει αμέριμνος το αήττητο σερί του στις εγχώριες διοργανώσεις.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια του Final 4 του Κυπέλλου, για τα οποία είναι αρμόδια η ομοσπονδία, ως εξής:

-Από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 13:00 έως και τις 20:00 και από τις 14:00 έως και τις 18:00 από τα γραφεία της ΕΟΚ.

- Από τα γραφεία της ΕΟΚ και το Κολυμβητήριο της Γλυφάδας, την Παρασκευή 23 Μαρτίου από τις 9:00 έως και τις 14:00.

- Από τα εκδοτήρια του Δ.Α.Κ. Γλυφάδας και τα γραφεία της ΕΟΚ, το Σάββατο 24 Μαρτίου, από τις 10:00 έως και τις 17:00.

- Από το Κολυμβητήριο της Γλυφάδας την Κυριακή 25 Μαρτίου από τις 10:00.

** Για την απόκτηση των εισιτηρίων χρειάζεται ο ενδιαφερόμενος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

Διαβάστε επίσης

Εκεί που πρέπει… Όπως πρέπει!

Εκεί που πρέπει… Όπως πρέπει!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ με 89-81 ωστόσο έδειξε ότι και με τις απουσίες ακόμα, αν το πίστευε παραπάνω, την είχε και στη Μόσχα- Ραντεβού στο Βελιγράδι

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Ρωσία την ΤΣΣΚΑ στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» και θέλει να παλέψει για το διπλό παρά τις απουσίες. Live στις 19:00 από το gavros.gr / NS2.