Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

MVP ο Μιλουτίνοφ μαζί με Χίκμαν

MVP ο Μιλουτίνοφ μαζί με Χίκμαν
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 09:18

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στην Εφές με αποτέλεσμα να μοιραστεί τον τίτλο του MVP για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας μαζί με τον Ρίκι Χίκμαν της Μπάμπεργκ.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 29 βαθμούς στο ranking έχοντας 20 πόντους, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη ενώ ο γκαρντ της Μπάμπεργκ (στη νίκη επί της Μάλαγα) είχε 28 πόντους, 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη με 29 μονάδες κι αυτός στο ranking.

Ο Μιλουτίνοφ, μιλώντας πάντως μετά το ματς με την Εφές ανέφερε πως «το σημαντικό σε παιχνίδια σαν αυτό είναι η νίκη. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Στη δεύτερη περίοδο δεν ήμασταν επιθετικοί στην άμυνα, επιτρέψαμε στην Εφές να σημειώσει εύκολα καλάθια και να επιστρέψει για την διεκδίκηση της νίκης. Στα κρίσιμα σημεία ήμασταν καλοί, κάναμε όσα έπρεπε και πήραμε τη νίκη».

Όσο για την συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη και τα.. πολλά καλάθια που του μοίρασε ο αρχηγός, ο Μιλουτίνοφ είπε «αυτό που έχω να του πω είναι πως τον ευχαριστώ για τις πολλές ασίστ που μου έδωσε».

Διαβάστε επίσης