Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εδώ είναι Πειραιάς!

Εδώ είναι Πειραιάς!
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 14:01

Να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες θέλει απόψε, Κυριακή (1/4) ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 19:30 την ΑΕΚ για την 21η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος. Live από το gavros.gr/CS4.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα, ενώ ταυτόχρονα να πάρουν ρεβάνς από τους «κιτρινόμαυρους» για τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Στον Πειραιά ο Θρύλος έχει 59 σερί νίκες κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν υπολογίζει τον Κώστα Παπανικολάου ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Γιώργος Πρίντεζης.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη, αντιμετωπίζοντας με ανεβασμένη τη ψυχολογία την Ζαλγκίρις την επόμενη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, κλειδώνοντας έτσι την 3η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της διοργάνωσης.

Ο κόσμος του Θρύλου που θα δώσει το «παρών» στο ΣΕΦ θα βοηθήσει την ομάδα να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα, αποθεώνοντας και τον Βασίλη Σπανούλη για το νέο απίστευτο επίτευγμά του να βρίσκεται στην 1η θέση στον πίνακα με τις περισσότερες ασίστ όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Καταιγιστικός ο Θρύλος

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επικράτησε εκτός έδρας με 97-48 του Αθηναϊκού διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Με Σπανούλη η mini movie της Ευρωλίγκας

Με Σπανούλη η mini movie της Ευρωλίγκας

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού έγραψε ιστορία στο ματς με την Μάλαγα περνώντας στην 1η θέση με τις περισσότερες ασίστ όλων των εποχών στη διοργάνωση και έτσι δεν γινόταν να λείπει από το αφιέρωμα της Ευρωλίγκας για την 29η αγωνιστική.

«Σεβασμός» (pic)

«Σεβασμός» (pic)

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς αναγνώρισε το τεράστιο κατόρθωμα του Βασίλη Σπανούλη στην Ευρωλίγκα, όντας ο κορυφαίος πασέρ στην ιστορία της διοργάνωσης.