Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Octagon (και) ο Μιλουτίνοφ

Στην Octagon (και) ο Μιλουτίνοφ
Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018 - 16:35

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στις 9 Οκτωβρίου, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2020! Στις 9 Απριλίου, ο Σέρβος σέντερ των «ερυθρόλευκων» υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα εταιρεία εκπροσώπησης παικτών, την Octagon Europe.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχώρησε από την EnterSport και τον μέχρι πρότινος μάνατζέρ του Μάρκο Γέλιτς και ενσωματώθηκε κι αυτός στην Octagon και τον εκπρόσωπό της στην Ελλάδα, τον Γιώργο Δημητρόπουλο. Η Octagon εκπροσωπεί επίσης τους Γιώργο Πρίντεζη και Δημήτρη Αγραβάνη, όπως επίσης και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Στέφεν Κάρι στο ΝΒΑ.

Ο μάνατζερ Γιώργος Δημητρόπουλος που γνωστοποίησε το γεγονός στο twitter έγραψε…

«Είμαι χαρούμενος που ανακοινώνω μια υπέροχη προσθήκη στην Octagon Europe, αυτή του Νίκολα Μιλουτίνοφ του Ολυμπιακού, draft pick α' γύρου των Σπερς και κορυφαίου σέντερ της Euroleague. Καλώς ήρθες στην οικογένεια Νίκολα».

Διαβάστε επίσης

Το… κακό αγκάθι των πλουσίων!

Το… κακό αγκάθι των πλουσίων!

Τα στατιστικά των «ερυθρόλευκων», μεταξύ των ομάδων που προκρίθηκαν στα πλέι οφ, δεν θέλγουν, ωστόσο για μία ακόμη χρονιά διεκδικούν την πρόκριση στο Final 4, έτοιμοι να προκαλέσουν… μπελάδες στα φαβορί