Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να πανηγυρίσουμε το νταμπλ όλοι μαζί»

«Να πανηγυρίσουμε το νταμπλ όλοι μαζί»
Σάββατο, 12 Μαΐου 2018 - 14:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Τη μία νίκη που χρειάζεται ακόμα προκειμένου να κατακτήσει το τρίτο σερί πρωτάθλημα Ελλάδας αλλά και ντάμπλ, είναι έτοιμη να πάρει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι Κυπελλούχες Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κυριακή τον Φάρο στο Κερατσίνι και θέλουν να ολοκληρώσουν ιδανικά μια ακόμα χρονιά.

Η Στέλλα Καλτσίδου, μίλησε στο gavros.gr και έκανε το δικό της κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ, προκειμένου να βρεθούν στο γήπεδο του Κερατσινίου, έτσι ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουν για μια ακόμα κούπα που θα πιάσει λιμάνι.

Μία ακόμα νίκη, έγινε το 3-0 κόντρα στο Φάρο. Πήγε έτσι όπως το περιμένατε το ματς;

«Νομίζω οτι ο Φάρος ξεκίνησε το ματς πολύ δυνατά, στο πρώτο ημίχρονο είχε αρκετές λύσεις. Νομίζω οτι αργότερα συγκεντρωθήκαμε και εμείς λίγο παραπάνω, σφύξαμε την άμυνά μας, ανοίξαμε το ρυθμό του παιχνιδιού που θεωρώ οτι έχουμε πλεονέκτημα επειδή έχουμε μεγαλύτερο ρόστερ από το Φάρο, εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο σκορ παρόλα αυτά είναι απλά μια νίκη δεν κοιτάμε τη διαφορά, θέλουμε να πάρουμε και το ματς της Κυριακής για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Και φυσικά για εμάς ξεκινάνε όλα από το μηδέν, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη και να πανηγυρίσουμε μετά το πρωτάθλημα».

Πόσο θα βοηθήσει την ομάδα η παρουσία του κόσμου μιας που υπάρχουν και εισιτήρια για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

«Σίγουρα θα βοηθήσει. Πάντα θέλουμε τον κόσμο και στο πρώτο ματς θα θέλαμε να έχουμε και λίγο περισσότερο αλλά παρόλα αυτά την Κυριακή ανυπομονούμε να δούμε τους φιλάθλους τους Ολυμπιακού κοντά γιατί θα είναι μια νίκη που θα σφραγίσει το πρωτάθλημα και θέλουμε οπωσδήποτε να είναι εκεί παρών όλοι και να το πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Νομίζω οτι σίγουρα θα μας δώσουνε έξτρα κίνητρο, έξτρα δύναμη και έξτρα ενέργεια στο να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να προσφέρουμε ένα ωραίο μπάσκετ για αυτούς».

Μιας που τελειώνει και η χρονιά σιγά σιγά, έχει εξελιχθεί έτσι όπως την περιμένατε;

«Κοίτα όσον αφορά την Ελλάδα σίγουρα κατακτήσαμε το Κύπελλο, είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος οπότε οι στόχοι που θέλαμε να πετύχουμε, πετύχαμε και ελπίζουμε οτι θα τους πετύχουμε στο άμεσο μέλλον. Από εκεί και πέρα όσον αφορά την Ευρώπη σίγουρα κάναμε ένα παραπάνω βήμα από πέρυσι, θεωρώ όμως οτι στη δική μας ομάδα όλοι έχουν μια απογοήτευση γιατί περιμέναμε, θα μπορούσαμε ίσως να πηγαίναμε καλύτερα, παρόλα αυτά με το αν κανείς δεν έγραψε ιστορία οπότε μας αφήνει μια πίκρα αλλά αυτό έχει τελειώσει η ομάδα κοιτάζει να φτιάχνει τα λάθη της και να γίνει ακόμα καλύτερη για του χρόνου».

Διαβάστε επίσης

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο!

Σηκώνει ακόμη ένα τρόπαιο!

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Κυριακή (13/05) στο Κερατσίνι τον Φάρο και με νίκη θα κάνει για 3η συνεχόμενη χρονιά το νταμπλ.

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων…

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων…

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την Κυριακή (13/05) θα αντιμετωπίσει στο Κερατσίνι τον Φάρο και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό τους.