Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βγάζει αντίδραση...

Βγάζει αντίδραση...
Σάββατο, 19 Μαΐου 2018 - 13:03

Αποφασισμένος να παρουσιαστεί με απόλυτη σοβαρότητα στην Κύμη και να τελειώνει την υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος είναι ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Κύμη στις 18:00 και θέλουν να πάρουν την νίκη με καλό πρόσωπο, βγάζοντας αντίδραση μετά το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, όπου δεν παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ1.

Στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρίσκεται τελικά ο Μπράιαν Ρόμπερτς, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε, ενώ εκτός παραμένει ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώνουν τη σειρά με την Κύμη και να πλησιάσουν ακόμη πιο κοντά στους τελικούς, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλήματος, ο οποίος αποτελεί και ο διακαής πόθος όλων στην ομάδα και ο πρωταρχικός τους στόχος από το ξεκίνημα της σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Ανώτερη η Ρεάλ, πέρασε στον τελικό του Final 4 (Pics-Vids)

Ανώτερη η Ρεάλ, πέρασε στον τελικό του Final 4 (Pics-Vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού στο Final 4 του Βελιγραδίου, καθώς επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 92-83 και την Κυριακή (21:00) θα διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο με τη Φενέρμπαχτσε.