Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάνουν όνειρα για Σπανούλη οι Τούρκοι

Κάνουν όνειρα για Σπανούλη οι Τούρκοι
Σάββατο, 26 Μαΐου 2018 - 12:59

Το συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό πολλές ευρωπαϊκές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Κάτι το οποίο είναι απόλυτα φυσιολογικό, με τον ηγέτη του Θρύλου να συνεχίζει να βρίσκεται στην ελίτ της Ευρώπης. Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα η Εφές έχει βάλει στο στόχαστρό της τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Θα μείνει στα όνειρα όμως η τουρκική ομάδα, με τον Σπανούλη να ολοκληρώνει τη σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» και στη συνέχεια θα γίνουν τα πράγματα όπως πρέπει.

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε ο… κλασικός Ολυμπιακός!

Επέστρεψε ο… κλασικός Ολυμπιακός!

Με την ψυχή στο στόμα και σουτ… προσευχή, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 89-88 στο ΣΕΦ του Προμηθέα Πάτρας και έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών – Την Τρίτη στην Πάτρα ο 3ος αγώνας

Σοβαρός για το 2ο βήμα

Σοβαρός για το 2ο βήμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 19:30 τον Προμηθέα Πατρών στο ΣΕΦ στον 2ο αγώνα για τα ημιτελικά της Α1. Live από το gavros.gr/CS4.

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!

Βίντεο και «ανάλογη προσπάθεια»!

Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν στο ΣΕΦ για τον 2ο ημιτελικό του Σαββάτου (19:30) με τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, με τον Σφαιρόπουλο να μην αντιμετωπίζει προβλήματα