Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ψυχή και τσαμπουκά για το διπλό στο ΟΑΚΑ

Με ψυχή και τσαμπουκά για το διπλό στο ΟΑΚΑ
Κυριακή, 3 Ιουνίου 2018 - 12:35

Η μεγάλη ώρα των τελικών του πρωταθλήματος έφτασε. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό και είναι αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να σπάσει την έδρα του ΠΑΟ και να κάνει το 1-0 στη σειρά. Live από το gavros.gr/CS4.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι επικεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι παρά τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ και είναι έτοιμοι να καταθέσουν και τη ψυχή τους στο παρκέ για να πάρουν τη νίκη.

Ο Θρύλος θέλει πάρα πολύ αυτό το πρωτάθλημα κόντρα σε όλους και σε όλα και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να το κατακτήσει. Μπορεί να μην έχει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο, έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι μπορεί να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Στην ομάδα υπάρχει πίστη για το 1-0 και όλοι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου αναμένεται να βγάλουν μέγιστο πάθος για τη νίκη στο αποψινό ματς, αλλά και σε όλη τη σειρά των τελικών.

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Αγγελόπουλους στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος

Χωρίς Αγγελόπουλους στο ΟΑΚΑ ο Θρύλος

Η αποστολή του Ολυμπιακού αφίχθη στο ΟΑΚΑ για τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό με τους προέδρους των «ερυθρόλευκων» να μην πηγαίνουν στο κλειστό