Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αποκλειστικό: Ειδική προπόνηση στον ΠΑΟ! 

Αποκλειστικό: Ειδική προπόνηση στον ΠΑΟ! 
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 - 09:46

Στον πρώτο τελικό ο ΠΑΟ σούταρε μόλις... 37 βολές. Ούτε 40 δεν εκτέλεσαν οι άνθρωποι αλλά έβαλαν μόλις τις 24! Κάτι που μεταφράζεται σε ποσοστό 64,8%. Χαμηλό και την Πέμπτη υπάρχει ο δεύτερος τελικός με τον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gavros.gr, οι «πράσινοι» ενημερώθηκαν πώς θα υπάρξει έξτρα προπόνηση τη Δευτέρα το πρωί. Όχι για να αναλύσουν τα λάθη τους στον πρώτο τελικό με τον Θρύλο.

Για να κάνουν προπόνηση στις βολές. Βλέπετε με διαιτητές τους Αναστόπουλο και Μάνο στο ματς του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, δεν αποκλείεται να εκτελέσουν και περισσότερες από τις 37! Ποτέ δεν είναι αργά για νέες, «κορυφαίες» επιδόσεις.

Οπότε ξεκινούν από Δευτέρα, πρωί-πρωί, τις έξτρα προπονήσεις για να βελτιώσουν τα ποσοστά και να είναι βελτιωμένοι στον δεύτερο τελικό. Όχι τίποτα άλλο... Να μην πετάμε στα σκουπίδια τις... ευκαιρίες που θα έχουν από τη γραμμή του φάουλ!

Στο ΟΑΚΑ εξάλλου κέρδισαν 31, κυνηγώντας το σκορ, ενώ υπέπεσαν μόλις σε 17! Είναι κι αυτό ενδιαφέρον στατιστικό, πώς να το κάνουμε...

Διαβάστε επίσης

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Φανταστική εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έκανε όλες τις δουλειές στο γήπεδο, δίνοντας πάρα πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση για τον Θρύλο.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Πρώτοι μάγκες οι παίκτες του Θρύλου κόντρα σε όλους και σε όλα έβγαλαν απίστευτο πάθος και έφτασαν σε ένα πολύ μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ.

100άρης ο Πρίντεζης στα πλέι οφ!

100άρης ο Πρίντεζης στα πλέι οφ!

Ο Γιώργος Πρίντεζης έφτασε τις 100 συμμετοχές στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος όντας ο 8ος παίκτης στην ιστορία που το καταφέρνει…