Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός!
Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018 - 11:52

Είναι ένα από τα στοιχεία που έχουν πολύ λίγες ομάδες. Το πάθος που έβγαλε στο ΟΑΚΑ τη χθεσινή ημέρα (03/06) ο Θρύλος δε συναντάται εύκολα από άλλο σύλλογο.

Τεράστια ψυχή και πάθος από όλους. Ακόμη και από αυτούς που δεν βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα. Ακόμη και από αυτούς που έπαιξαν λίγο. Όλοι μία γροθιά για να επιτευχθεί ο στόχος, η νίκη.

Φυσικά, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και ο Ολυμπιακός έκανε μόνο το 1-0. Ωστόσο, το πάθος των «ερυθρόλευκων» δείχνει πολλά.

Όλοι στην ομάδα διψούν για το πρωτάθλημα και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν αυτό που ξεκίνησαν στο ΟΑΚΑ.

Τι να πρωτοθυμηθούμε από τις στιγμές πάθους του Θρύλου… Τις βουτιές του Σπανούλη, το πάθος του Παπανικολάου, η κραυγή του ΜακΛιν στο εντυπωσιακό κάρφωμα στο τέλος, η ενέργεια που έβγαλε ο Μπόγρης στα 03:12 που αγωνίστηκε;

Όλοι τους με τεράστια ψυχή βοήθησαν την ομάδα να κάνει το πρώτο βήμα για τον τίτλο και έδειξαν ότι θέλουν όσο τίποτα άλλο την κούπα. Πλέον, αυτό που μένει είναι να επαναλάβουν την ίδια εμφάνιση και στη συνέχεια και ο Θρύλος θα πετύχει το στόχο του.

Διαβάστε επίσης

Απλά ντροπή…

Απλά ντροπή…

Απίστευτα πράγματα στο ΟΑΚΑ, με τους «γκρι» να κάνουν ότι μπορούν, ευνοώντας τον Παναθηναϊκό, όμως αυτό δεν έφτανε κόντρα στον ψυχωμένο Θρύλο.

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα!

Φανταστική εμφάνιση από τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος έκανε όλες τις δουλειές στο γήπεδο, δίνοντας πάρα πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση για τον Θρύλο.