Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να μην ξαναπατήσετε γκαντέμηδες…

Να μην ξαναπατήσετε γκαντέμηδες…
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 - 01:11

Δεν… τρέχει μία για τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ που όπου σταθούν και βρεθούν στοχοποιούν τον Ολυμπιακό. Μαζί και τον Βαγγέλη Μαρινάκη φυσικά.

Το βράδυ της Πέμπτης, ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, αποφάσισε να το περάσει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Γκαντέμηδες, πατάνε στο ΣΕΦ, αφήστε που κατά βάθος χαίρονται και στις αποτυχίες του Ολυμπιακού…

Καλύτερα θα ήταν πάντως ο Βούτσης να βγει εκτός του ΣΕΦ, να έβλεπε τι γινόταν με τις αστυνομικές δυνάμεις. Με άνδρες των ΜΑΤ που ήρθαν μέσα στο σπίτι του Ολυμπιακού για να βρίζουν τις μανάδες των στελεχών των «ερυθρολεύκων».

Απίστευτο θράσος. Έχουν και μούτρα οι του ΣΥΡΙΖΑ να πατάνε στο ΣΕΦ.

Γκαντέμηδες, μην ξαναπατήσετε καλύτερα. Ούτε στο Καραϊσκάκη, ούτε στο ΣΕΦ. Καλά για Ρέντη δεν το συζητάμε, προφανώς τους είναι άγνωστο το μέρος…

Διαβάστε επίσης

Ούτε ίχνος ντροπής…

Ούτε ίχνος ντροπής…

Το σφύριγμα του Αναστόπουλου στο τέλος έκρινε το αποτέλεσμα του 2ου τελικού, ένα σφύριγμα αντιπροσωπευτικό του τι συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ.

«Μεγαλύτερη ένταση…»

«Μεγαλύτερη ένταση…»

Στις χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε ο Ολυμπιακός στην επίθεση αλλά και στα λάθη που έκανε στάθηκε ο Μπόμπι Μπράουν μιλώντας μετά το τέλος του 2ου τελικού στο ΣΕΦ.