Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε ίχνος ντροπής…

Ούτε ίχνος ντροπής…
Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2018 - 10:37

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος με τη σειρά πλέον να βρίσκεται στο 1-1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ένα πολύ κακό 3ο δεκάλεπτο, στο τέλος του ματς προσπάθησαν να το γυρίσουν, και θα είχαν την ευκαιρία αν τους άφηνε ο Αναστόπουλος.

Ο ρέφερι ανακάλυψε φάουλ του Παπαπέτρου στον Σίνγκλετον, 20 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε της αναμέτρησης, σε μία φάση, στην οποία έχει κάνει φάουλ ο Αμερικανός στον Έλληνα φόργουορντ.

Ένα σφύριγμα το οποίο είναι αντιπροσωπευτικό των όσων συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό μπάσκετ και κανένας δεν μιλάει…

Ούτε ίχνος ντροπής από τους «γκρι», οι οποίοι στους πρώτους 2 τελικούς έκαναν ότι μπορούσαν και έτσι όπως φαίνεται με αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι και στη συνέχεια.

Πώς να μην τραβάνε τα μαλλιά τους όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν πίστευαν στο σφύριγμα του Αναστόπουλου. Πως ο κόσμος των Πειραιωτών να μην εξαγριωθεί, όταν βλέπει να αδικείται τόσο ξεκάθαρα η ομάδα του;

Και όλα αυτά, την ώρα που έγιναν απίστευτα πράγματα και από την ελληνική αστυνομία…

Όλα όσα γίνονται και φέτος αποτελούν απλά μία επανάληψη και πλέον όλος ο κόσμος ξέρει τι συμβαίνει στο ελληνικό μπάσκετ…

Διαβάστε επίσης

«Μεγαλύτερη ένταση…»

«Μεγαλύτερη ένταση…»

Στις χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε ο Ολυμπιακός στην επίθεση αλλά και στα λάθη που έκανε στάθηκε ο Μπόμπι Μπράουν μιλώντας μετά το τέλος του 2ου τελικού στο ΣΕΦ.