Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατώτερος των περιστάσεων ξανά…

Κατώτερος των περιστάσεων ξανά…
Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 - 11:19

Όπως ακριβώς το λέει ο τίτλος. Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κακό πρόσωπο σε ακόμη ένα ματς στη φετινή σεζόν και γνώρισε έτσι την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Πλέον, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, πίσω με 2-1 στη σειρά των τελικών, οι οποίοι ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς, με διπλό στο ΟΑΚΑ, ωστόσο πλέον όλα έχουν αλλάξει.

Το ερώτημα είναι αν μπορεί να τα φέρει όλα τούμπα ξανά ο Ολυμπιακός… Με εμφάνιση σαν αυτή του 3ου τελικού και με αυτή τη διαιτησία, η οποία δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση δικαιολογία, ωστόσο έκανε αισθητή την παρουσίαση της και στον 3ο τελικό, είναι σχεδόν απίθανο να τα καταφέρει.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» στα δύσκολα βγαίνουν μπροστά και αυτό καλούνται να κάνουν για ακόμη μία φορά, αλλάζοντας πρόσωπο, αρχής γενομένης στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη (14/06) στο ΣΕΦ.

Ο Θρύλος πρέπει να τα δώσει όλα στο Φαληρικό γήπεδο, να παίξει με πάθος και αυταπάρνηση για να κάνει το 2-2, και μετά το άγχος θα μεταφερθεί στον Παναθηναϊκό.

Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα, όμως, θα πρέπει οι Πειραιώτες να ανασυνταχθούν, να μάθουν από τα λάθη τους για να παλέψουν να γυρίσουν τη σειρά και να είναι εκείνοι που θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Η κακή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ θα πρέπει να ξεχαστεί και πλέον σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι βήμα βήμα να συμβάλλουν όλοι σε μια τελευταία αντεπίθεση του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

«Πληρώνει» τις αδυναμίες του

«Πληρώνει» τις αδυναμίες του

Ο Ολυμπιακός δέχεται πλήγμα σε θέματα που πονάει στην άμυνα ενώ μπροστά πηγαίνει σε ατομικές ενέργειες και ότι βγει…