Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αρέσουν πολύ Γουίλιαμς-Γκος στον «άσο» και Ματίας Λεσόρτ στο «5» (vids)

Αρέσουν πολύ Γουίλιαμς-Γκος στον «άσο» και Ματίας Λεσόρτ στο «5» (vids)
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 18:23
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Τι αναφέρει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού; Τα όσα είπαν διοίκηση (τηλεφωνικά με Αγγελόπουλους-κατ΄ ιδίαν με Σκινδήλια) και Ντέιβιντ Μπλατ. Πρώτα οι ανανεώσεις των Ελλήνων παικτών και από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ένα γκαρντ, ένα 4άρι (δεν θα μείνει ο Τιλί) και ένα σέντερ πίσω από τον Νίκολα Μιλουτίνοφ. Όλοι να διακρίνονται από αθλητικότητα...

Σε περίοπτη θέση στη λίστα του ο 59χρονος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει για το «5» τον Ματίας Λεσόρτ που έπαιξε στον Ερυθρό Αστέρα έχοντας 5,5 πόντους μ.ο. στην Ευρωλίγκα με 55,2% δίποντα και 5,7 ριμπάουντ στην Ευρωλίγκα. Είναι αθλητικός, αλτικός, rim protector και καλός στο «πικ εν ρολ». Οι Σέρβοι έγραφαν ότι από τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα παίξει στην Ευρωλίγκα ο 22χρονος Γάλλος είναι ελεύθερος ωστόσο φαίνεται πως έχει μπάι άουτ το οποίο δεν είναι υψηλό. Ο Λεσόρτ είχε βρεθεί στ στόχαστρο και της Μπαρτσελόνα αλλά δεν ευδοκίμησε μέσα στη σεζόν. Του αρέσει του Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος έχει ήδη πιάσει δουλειά κι αυτός και μιλάει με παίκτες που θέλει στον Ολυμπιακό εξηγώντας τους, τους ρόλους τους και το πλάνο του.

Από την άλλη, η περίπτωση του Τόμας Ρόμπινσον που αγωνίστηκε στην Κίμκι του Μπαρτζώκα δεν φαίνεται εφικτή καθώς το κασέ του είναι ιδιαίτερα υψηλό.

Για τον «άσο», (έχοντας ήδη αποδεσμευθεί ο Ρόμπερτς) ο Ντέιβιντ Μπλατ εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος που πέρσι έπαιξε στην Παρτιζάν. Ο 23χρονος Αμερικανός είχε στο Eurocup 17 πόντους μ.ο. (48% δίποντα, 50% τρίποντα) και 6,7 ασίστ. Είναι αθλητικός και εκρηκτικότητα και του αρέσει πολύ του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

«Θα κρατήσω ακόμα εφτά μέρες»!

«Θα κρατήσω ακόμα εφτά μέρες»!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στη Sportski Zurnal για τη σεζόν με τον Ολυμπιακό και κράτησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση...