Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μάγεψε, πόνεσε, επέστρεψε ο Μιλουτίνοφ με Σερβία (vids)

Μάγεψε, πόνεσε, επέστρεψε ο Μιλουτίνοφ με Σερβία (vids)
Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018 - 21:03

Ύστερα από τρία χρόνια, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επέστρεψε στην Εθνική Σερβίας. Παρά το μικρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ακόμα, όπως είπε την παραμονή του αγώνα ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε 21 λεπτά στη νίκη της ομάδας του με 87-50 στην Γεωργία απέναντι στην ομάδα του Ηλία Ζούρου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου της Κίνας.

Ο Μιλουτίνοφ, που ξεκίνησε στην αρχική 5άδα, πέτυχε 8 πόντους με 4/5 δίποντα (κάρφωσε κιόλας σε μία φάση και κτύπησε το δάκτυλό του, αλλά συνέχισε κανονικά), ενώ πήρε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 1 (μαγική) ασίστ και έκανε 1 λάθος. Πρώτος σκόρερ για τη Σερβία – που έπαιξε και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς- ο Τοντόροβιτς με 24 πόντους. Για τη Γεωργία ο ΜακΦάντεν πέτυχε 18 και ο Σενγκέλια 13.

Διαβάστε επίσης

«Θα κρατήσω ακόμα εφτά μέρες»!

«Θα κρατήσω ακόμα εφτά μέρες»!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στη Sportski Zurnal για τη σεζόν με τον Ολυμπιακό και κράτησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση...

Εν αναμονή εξελίξεων...

Εν αναμονή εξελίξεων...

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν, με τις ανανεώσεις να παραμένουν σε πρώτο πλάνο, ωστόσο, να εξετάζονται ήδη κάποιες περιπτώσεις για τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.