Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνημα με αρχηγό…

Ξεκίνημα με αρχηγό…
Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018 - 22:58
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Πειραιά έχουν ανάψει για τα καλά τις μηχανές, διοίκηση και Ντέιβιντ Μπλατ έχουν σηκώσει τα μανίκια και ο καθένας από την πλευρά του κάνει όλες τις απαραίτητες κινήσεις που χρειάζονται.

Ο Μπλατ μιλάει με παίκτες, εξηγεί το πλάνο του και το τί θέλει από αυτούς και οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναλαμβάνουν να κλείσουν τις συμφωνίες.

Πρωταρχικός στόχος του Ολυμπιακού και κομβικό σημείο στον σχεδιασμό είναι η ανανέωση εν πρώτοις των Ελλήνων που ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους, του Βασίλη Σπανούλη, του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει μεν αυτούς και μετά να συνεχίσουν πιο εντατικά για τα υπόλοιπα κομμάτια του παζλ.

Ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών έχει μιλήσει και με τους τρεις Έλληνες τηλεφωνικά, τους έχει εξηγήσει τους ρόλους τους και πως τους θέλει στην ομάδα, τι περιμένει και τι ζητάει από αυτούς και τώρα αναλαμβάνει η διοίκηση ενώ η μπάλα περνάει και στους ίδιους τους παίκτες.

Τη Δευτέρα (2/07) ο Βασίλης Σπανούλης θα πάει στα γραφεία της Arcadia για να μιλήσει αυτοπροσώπως όπως συνηθίζει με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, με την επιθυμία του να είναι δεδομένη να παραμείνει στον Ολυμπιακό (δύο χρόνια θέλει) και να κλείσει την σπουδαία καριέρα του στο μεγάλο Λιμάνι, ενώ την επομένη (Τρίτη, 3/07) έχει προγραμματισμένο ραντεβού με τους προέδρους ο Κώστας Παπανικολάου. Έχει ειδοποιηθεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου ο οποίος θα πάρει σειρά, ενδεχομένως την ίδια μέρα ή την επόμενη.

Ένα-ένα λοιπόν τα θέματα μπαίνουν στη σειρά και στον Ολυμπιακό προχωράνε εντατικά τον σχεδιασμό της ομάδας έχοντας ανοικτή επικοινωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Διαβάστε επίσης

Θετικός ο Ποκουσέφσκι

Θετικός ο Ποκουσέφσκι

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Under 17.