Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ o Παπανικολάου» (pic)

«Σκέφτεται να επιστρέψει στο ΝΒΑ o Παπανικολάου» (pic)
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 08:50

Την ώρα που ο Κώστας Παπανικολάου έχει προγραμματισμένο ραντεβού στα γραφεία της Arcadia τη σημερινή ημέρα, Τρίτη (03/07) για να συζητήσει με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός την ανανέωση του συμβολαίου τους, δημοσιογράφος του ESPN έρχεται να δημιουργήσει αμφιβολίες στον κόσμο του Θρύλου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ίαν Μπέγκλεϊ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter τόνισε ότι αρκετές ομάδες από το ΝΒΑ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον φόργουορντ του Ολυμπιακού. Επίσης, υπογράμμισε ότι και ο Παπανικολάου εξετάζει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Αναλυτικά το tweet του δημοσιογράφου: «Ένα γνωστό όνομα για τους οπαδούς των Νιου Γιορκ Νικς: πολλές ομάδες του ΝΒΑ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για το παλιό πικ των Νιου Γιορκ Νικς, Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος πέρσι έπαιξε στην Ευρωλίγκα και τον Ολυμπιακό. Ο Παπανικολάου σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ΝΒΑ».

Διαβάστε επίσης

Σειρά των «Παπ»

Σειρά των «Παπ»

Οι Κώστας Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου θα συναντηθούν σήμερα με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.