Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σειρά των «Παπ»

Σειρά των «Παπ»
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 10:19

Ο Βασίλης Σπανούλης ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και πλέον προτεραιότητα στον Θρύλο έχουν οι περιπτώσεις των Κώστα Παπανικολάου και Ιωάννη Παπαπέτρου.

Οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού έχουν σήμερα, Τρίτη (04/07) ραντεβού με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, προκειμένου να συζητήσουν για τις ανανεώσεις των συμβολαίων τους.

Οι δύο «Παπ» του Θρύλου δεν θα παραστούν οι ίδιοι στο ραντεβού αυτό, αλλά θα εκπροσωπηθούν από τους μάνατζερ τους, γνωρίζοντας πάντως ήδη μετά τη συνομιλία τους με τον Ντέιβιντ Μπλατ για τα πλάνα της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κρατήσει και τους δύο παίκτες στην ομάδα και από εκεί και πέρα να ξεκινήσει το μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, έχοντας ήδη αρχίσει την αναζήτηση, με αρκετούς παίκτες να φαίνεται ότι έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον του Αμερικανοισραηλινού τεχνικού του Θρύλου.

Οι «Παπ» μπορεί να τελειώσουν από σήμερα την υπόθεση ανανέωσής τους, αν και δεν αποκλείεται να ζητήσουν ενδεχομένως μία μικρή παράταση για να απαντήσουν.

Διαβάστε επίσης