Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαφωνία στο πρώτο ραντεβού με Παπανικολάου!

Διαφωνία στο πρώτο ραντεβού με Παπανικολάου!
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018 - 14:00
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μετά την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (3/07) με τον εκπρόσωπο του Κώστα Παπανικολάου για να μιλήσουν για το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους, ωστόσο η πρώτη κουβέντα δεν επέφερε συμφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός κατέθεσε την πρότασή του, με την πλευρά του Έλληνα φόργουορντ να απαντάει «δεν μας καλύπτει» και οι δύο πλευρές να χωρίζουν λέγοντας πως θα τα ξαναπούν λίαν συντόμως ώστε να επέλθει οριστική συμφωνία καθώς αυτή είναι η επιθυμία τους.

Το να μιλήσουμε για το μέγεθος της διαφοράς, δεν είναι εφικτό, καθώς η πλευρά του Κώστα Παπανικολάου δεν έκανε την αντιπρότασή της. Θα μιλήσει ο Παπανικολάου με τον εκπρόσωπό του και θα καθίσουν τις επόμενες μέρες ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους «ερυθρόλευκους» με σκοπό να τα βρουν.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ θέλει τον Κώστα Παπανικολάου στην ομάδα, έχει μιλήσει και με αυτόν τηλεφωνικά και του έχει εξηγήσει τον ρόλο του και το τι περιμένει από τον ίδιο και μένει να επέλθει συμφωνία και στο οικονομικό κομμάτι.

Ο Παπανικολάου, πρώτα θα κλείσει οριστικά το θέμα με τον Ολυμπιακό (καθώς σαφέστατα δεν είναι τίποτα οριστικό, καθώς θα ξαναμιλήσουν άμεσα) και στη συνέχεια θα εξετάσει προτάσεις που έχει στα χέρια του.

Το απόγευμα της Τρίτης (3/07) ραντεβού με τον Ολυμπιακό έχει με τη σειρά του ο εκπρόσωπος του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Διαβάστε επίσης